levensmiddelen - voor mij alleen maar biologisch

levensmiddelen - voor mij alleen maar biologisch


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag zag ik in mijn favoriete biologische winkel nieuwe business kaartjes hebben. Wat mij is obgevallen was het woord levenmiddelen op hun kaartjes. Volgens mij - natuurlijk ben ik geen expeert in Nederlands, zoals je dat zeker kunt zien van mijn geschrijvsel - is dit een ouderwets woordje en toch erg mooi, omdat je eten, je voeding dat zijn de middelen die je primaer nodig hebt om te leven, zonder voeding zou je het niet lang vollhouden. Voor mij is het heel belangrijk dat mijn levensmiddelen unbespoten zijn, zonder pesticides, en niet alleen maar wat ik eet, ook cosmetica, omdat de huid heel veel uit de cosmetic opnemt en in de licham opslaagt. Ik eet al bijna mijn heele leven ca. 90-95% biologisch eten en denk dat ik dit eten mijn uitstekende gezondheit en fitness te danken heb. En niet allen dit ook qua smaak scored biologisch eten beter.

Hoe is dit voor jullie. Is het voor jullie belangrijk of het eten biologisch is of niet. Ik ben benieuwd.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

2.2 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat ik belangrijk van mijn eten vind, is dat ik wil weten wat erin zit en moet zitten en als het zonder al die middelen kan, probeer ik dat produkt ook zo te krijgen....vaak is de grens inderdaad mijn portemonnaie.....maar ik probeer t wel
| 00:37 |
Ik eet ook alles biologisch! Veel gezonder en lekkerder :)
| 18:17 |
Ik haal alleen biologische honing de rest is een beetje te duur
| 10:57 |
Helemaal mee eens het is alleen jammer dat biologisch vaak zo duur is
| 16:26 |
Beetje kort, maar leuke info :)
| 12:15 |
Ik vind het wel belangrijk kan er alleen als student niet aan besteden
| 10:02 |
ja zeker weten hoor ! vind ik ook erg belangrijk, alleen het kost gewoon stukje duurder en helaas kan ik dat niet allemaal betalen om biologisch te eten/drinken :(
| 00:51 |
ja, zoveel mogelijk.....zeker vlees, melk en zuivelproducten, geen hormonen en geen antibiotica, voor mij belangrijk dat dieren natuurlijk en respectvol leven. Groente en fruit die niet biologisch zijn was ik goed in water met azijn en schillen.
| 22:07 |
ik zou graag biologisch eten maar het is meestal wat duurder dan ik kan betalen en wil betalen. Miss een tip om je stukje een abc controle te laten passeren want er zitten wel wat foutjes in. Zou je mij ook willen volgen :)
| 20:38 |
In eet voornamelijk biologisch maar wat is biologisch?
Mijn vriendin woont in Hoofddorp naast een biologische boerderij en daar vliegen alleen maar vliegtuigen over met alle uitlaatgassen van dien. Is het dan ook nog biologisch??
| 19:52 |
Ik zou het heel graag willen, maar is gewoon moeilijk om waar te maken. Je moet dan namelijk op álles gaan letten. Is er bijv. zoiets als biologisch snoep? :p Ik ben wel altijd vóór wat het beste levensomstandigheden waren voor dieren, wij eten hier sowieso zo min mogelijk vlees, kaas en eieren worden hier al helemaal niet veel gegeten.
| 19:19 |
Ik zou graag biologisch gaan eten maar t lult nie hahh
| 19:13 |
ik ben niet zo bewust bezig met biologisch etc... voor mij moet eten vooral eetbaar zijn en betaalbaar
| 18:54 |
Ikzelf doe geen boodschappen, maar ik merk wel dat wij er steeds meer op letten dat wat we eten, goed is. Ik ben vegetarisch, telt dat ook? :)
| 18:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen