Knutsels van deze zondag

Knutsels van deze zondag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb vandaag weer verschillende dingen gemaaakt en afgemaakt


O.a deze gieter heb ik beplakt met vinyl. Ik heb het plaatje uitgesneden met mijn silhouette.  


Ik heb met koud porcelein vorige week deze miniaturen gemaakt en vandaag gekleurd. 

Deze naaimachine was een bouwpakketje wat ik in oktober op de beurs in Rijswijk heb gekocht. Nu heb ik het in elkeen gezet en voorzien van letters, die ik met de silhouettte heb uit gesneden. De letters zijn heel klein dus dat was wel even een werkje om ze goed uit te snijden en op te plakken. Ze zitten wel niet helemaal recht, maar ik ben er tevreden mee.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er leuk uit :)
| 09:32 |
Een goeie middagje kan ik wel zeggen.
| 21:46 |
Je hebt je klaarblijkelijk goed geamuseerd :-)
| 21:02 |
Leuke knutsel dag
| 20:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen