×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Daar kijk je van op,...... Toch?

Daar kijk je van op,...... Toch?


Daar kijk ik eigenlijk zelf nog wel het meest van op hihi, ik ben weer terug van weggeweest in blog land Yoors. 

Echt weg was ik niet mijn account bestond nog en al mijn posts waren er nog en ik kwam nog regelmatig spieken, maar zelf plaatste ik niks meer en dat was ik ook niet meer van plan eigenlijk.


 Tot een poosje terug ik een berichtje kreeg van ons aller Ingrid die me vertelde dat er diverse bloggers die Yoors om verschillende redenen hadden verlaten weer terug waren. Dat liet me niet los en ik besefte dat ik het bloggen meer miste dan ik dacht,  dusssss tadaaa daar is ze weer en ze gaat op haar eigen manier zo nu en dan weer  wat plaatsen, gewoon voor de lol zonder druk en wanneer het mij uitkomt. Ik ga me niet meer storen aan de dingen die de reden waren voor mijn afscheid maar ga lekker mijn eigen ding doen. Dat zal niet zo fanatiek zijn als voorheen, simpel omdat ik daar geen tijd voor heb, maar ga proberen om er weer wat leuks van te maken en ik hoop m'n "oude" en hopelijk ook wat nieuwe volgers weer te kunnen verrassen met mijn blogjes en foto's. 


Dankjewel Ingrid voor je berichtje, ik heb er weer zin in😊

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties