Daar kijk je van op,...... Toch?

Daar kijk je van op,...... Toch?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Daar kijk ik eigenlijk zelf nog wel het meest van op hihi, ik ben weer terug van weggeweest in blog land Yoors. 

Echt weg was ik niet mijn account bestond nog en al mijn posts waren er nog en ik kwam nog regelmatig spieken, maar zelf plaatste ik niks meer en dat was ik ook niet meer van plan eigenlijk.


 Tot een poosje terug ik een berichtje kreeg van ons aller Ingrid die me vertelde dat er diverse bloggers die Yoors om verschillende redenen hadden verlaten weer terug waren. Dat liet me niet los en ik besefte dat ik het bloggen meer miste dan ik dacht,  dusssss tadaaa daar is ze weer en ze gaat op haar eigen manier zo nu en dan weer  wat plaatsen, gewoon voor de lol zonder druk en wanneer het mij uitkomt. Ik ga me niet meer storen aan de dingen die de reden waren voor mijn afscheid maar ga lekker mijn eigen ding doen. Dat zal niet zo fanatiek zijn als voorheen, simpel omdat ik daar geen tijd voor heb, maar ga proberen om er weer wat leuks van te maken en ik hoop m'n "oude" en hopelijk ook wat nieuwe volgers weer te kunnen verrassen met mijn blogjes en foto's. 


Dankjewel Ingrid voor je berichtje, ik heb er weer zin in😊

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben hier ook weer wat regelmatiger........ welkom niet terug.
| 12:59 |
Hey Landrot!
Blij dat je weer terug bent.
Ik heb mijn yoors wat gesplitst, dus twee accounts.
En ik ga je weer volgen hoor.
❤️
| 08:24 |
Dubbel op dubbel pret heb bij een account de achtervolging weer ingezet😂 
| 09:36 |
Yeah!
| 12:36 |
super meis fijn dat je er weer bent. En idd je bent niet de enige die terug komt. Enne niks moet hé gewoon genieten op jouw manier.
| 23:36 |
Ook hier is balans het toverwoord 😂😂😂 
| 09:38 |
heb je goed ja.😃
| 21:29 |
Kan niet schrijven, 'fijn dat je terug bent', daarom....leuk je te onmoeten. Je schrijft, zo te zien, recht voor z' n raap, daar houd ik van. 
| 19:24 |
Klopt  helemaal, recht door zee daar kom je verder mee😉
| 20:39 |
Wat heerlijk dat je besloten hebt om terug te komen. Net als ik eigenlijk. De oude garde is weer paraat. Heel fijn Annet. Tof dat Ingrid je heb kunnen overhalen. 
| 16:30 |
Vind het bloggen toch tè leuk en zonde om het helemaal niet meer te doen, dus beter mondjesmaat dan maar
| 09:43 |
Precies. Mondjesmaat is toch ook goed.
Daarom kwam ik ook weer voorzichtig terug. Mijn website was leuk en best een succes. Maar ik miste de interactie. 
| 09:44 |
Wat leuk dat je terug bent, en goed om je eigen ding te doen dat doe ik ook hoor. Gewoon lekker doen waar je zin in hebt.
| 15:44 |
Dankjewel Gertiena we gaan er weer wat van maken 😉
| 16:04 |
Leuk dat je weer gaat bloggen, welkom terug!
| 14:17 |
Dankjewel Hans
| 14:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen