De Anonieme sjaal

De Anonieme sjaal


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Vorig jaar rond deze tijd ging ik met volle tegenzin richting de supermarkt om de brood nodige boodschappen in te slaan. Ik haat boodschappen doen, maar deze keer kreeg mijn bezoekje aan de supermarkt toch een verrassende wending. Terwijl ik een karretje uit de rij trok dacht ik, verhip , mijn voorganger heeft wat in de kar laten liggen. Ik pak het op en zie een briefje met de tekst:

Ik ben niet vergeten of verloren, maar ben hier speciaal neergelegd voor jou. een aardigheidje om een glimlach op je gezicht te toveren in deze koude tijd, Gebruik mij of geef mij door aan iemand anders waarvan jij denkt dat die persoon het harder nodig heeft dan jij.

Ik, als maakster zou het leuk vinden als je op de Facebook pagina" de anonieme sjaal" een berichtje voor me achterlaat dat mijn pakketje is gevonden.

Afbeeldingsresultaten voor de anonieme sjaal


Die glimlach die was er, wat een ontzettend leuk initiatief !!! Eenmaal thuis bleven de boodschappen nog even in de tas geparkeerd want ik wilde eerst de maakster van een warme sjaal via de fb pagina gaan bedanken. Sinds die tijd ben ik lid geworden en gebleven van de pagina en geniet dagelijks van de mooie berichtjes en creaties die de leden maken voor een ander. De bedankjes zijn hartverwarmend, en hebben mij ook aangezet om een en ander te droppen. Nu de mooie, maar vaak zo gure herfst in volle gang is heb ik weer zin om wat te maken, maar zelf heb ik eigenlijk niets nodig dan is het toch fantastisch om iets voor een ander te maken. Misschien een idee voor mede haak[st]ers en of brei[st}ers onder ons om ook mee te doen. Neem eens een kijkje op de Facebook pagina en word lid het kost je niets, maar geeft je veel voldoening.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
super leuk dat iemand dat doet
| 23:47 |
Dit is ook erg leuk! Zeker ook een optie om een keer te doen!
| 17:57 |
Leik dat je het even hebt bekeken, dankjewel
| 18:02 |
Ow wat een leuk inititatief, krijg helemaal zin om zelf iets te haken en weg te geven op deze manier. Echt leuk.
| 18:36 |
leuk!
| 14:14 |
Bijzonder leuk initiatief.
| 15:20 |
Gedeeld in de Facebookgroep Creatieve mensen (daar ben ik beheerder van)
| 12:32 |
leuk !!! ga ik opzoeken
| 13:06 |
Leuk :)
| 13:27 |
Leuk idee :)
Misschien ook wel een oplossing voor die duizenden dingen die iedereen thuis heeft liggen, ooit heeft gekocht, en amper ooit heeft gebruikt.
Zou een roeitoestel in een winkelkarretje passen? ;)
| 12:24 |
hahahhahaha eentje bij de bouwmarkt briefje eraan en klaar
| 12:27 |
Ontzettend leuk! Ik heb wel eens van een dergelijk initiatief gehoord. Over spullen in een rugzak ergens achter laten met hetzelfde idee.
(Maar ja tegenwoordig wordt een tas alleen al snel als explosief aangezien ;) )
Waar ik wel eens via Facebook aan heb meegedaan is een DIY kado voor een ander maken. Slechts 2 mensen meldden zich onder het bericht dat ik deelde aan. Dus die heb ik dan ook verwend. Een ander had mij verwend en toen heb ik haar ook wat gestuurd.
| 11:50 |
leuke dingen zijn dat idd, iets samen delen maakt het leven nog mooier
| 12:03 |
Klopt
| 12:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen