Even bij bloggen,

Even bij bloggen,


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Druk druk druk en ooh wat mis het het Yoorsen. Ik kom er gewoon niet aan toe om te bloggen nu ik weer werk en blijft het bij een dagelijks rondje reageren. Het is niet zo dat ik niets meemaak juist heel veel maar de tijd om er een leuke blog van te maken ontbreekt me gewoon dus nu ik toch met het pootje omhoog zit verpakt in een icepack is het een mooie gelegenheid om even bij te bloggen.

Even in het kort waarom ik met het pootje omhoog zit. Ik heb al 4 jaar last van mijn voet dagelijks pijn en altijd een dikke enkel, diverse artsen,  fysio therapeuten en podo therapeuten hebben me al onder handen genomen, maar zonder resultaat, ik loop er maar mee door en moet dat regelmatig bezuren met héél véél pijn. Wat er aan mankeert is nog steeds niet duidelijk ik heb complete rust gehouden, op geleide van de pijn geleefd, een gps behandeling ondergaan, steunzolen in mijn schoenen maar niets helpt en nu moet ik 1 mei a.s. naar de St Maartenskliniek in Nijmegen, daar schijnen de beste artsen op op orthopedisch gebied te zitten en hopelijk krijg ik dan meer duidelijkheid.  Ik wacht het rustig af, wordt vervolgd........

Mijn wettige en ik trekken er graag op uit en een aantal weken geleden met mooi zonnig weer wilden we gaan wandelen en fotograferen in het bos bij Veenklooster, Famke gezellig mee want die vermaakt zich wel in het bos.Eenmaal aangekomen bij het bos stond er tot onze verbazing  een groot bord met de tekst: bos gesloten...... wat bleek, nee geen lijk gevonden of zo maar afgesloten vanwege de broedende vogeltjes. Jammer want we hadden er best een stuk voor gereden en dit was niet op de internetsite vermeld, maar afijn we lieten ons niet ontmoedigen en hebben er een toeristische route van gemaakt langs plaatsjes met wel hele vreemde namen

In Moddergat hebben we een wandeling over de dijk gemaakt en mooie foto's gemaakt. Het bleek een erg leuk pittoresk dorpje te zijn waar zelfs een museum is gevestigd in een aantal oude vissers woningen met o.a. materiaal over de zware storm in maart van 1883 waarbij 83 vissers zijn omgekomen in de ijskoude golven van de zee. Voor de achtergebleven vrouwen en kinderen staat er een mooi beeld op de dijk.

Na een heerlijke middag gingen we weer richting huis en werden we onderweg nog verrast met een stel herten/ reeën zomaar in een weiland en dat midden op de dag !!! Ik ben geboren op de Veluwe waar veel  wild  zit, maar heb nog niet eerder zoveel herten/ reeën gezien als in Friesland. Al met al weer een mooie dag geweest.


 Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super foto’s. Jammer van je enkel.
| 13:12 |
dankjewel, ach ja ik hobbel wel door maar hoop dat ze me in Nijmegen wel verder kunnen helpen.
| 15:11 |
Mooie reisblogs maak jij toch.
| 09:55 |
Dankjewel, de volgende zit in de planning next week up to Newcastle and Amy Mc Donald
| 14:36 |
Heel veel plezier.
| 14:41 |
hele mooie blog heb je gemaakt, met prachtige foto's
en succes met je voet hoop dat ze je kunnen helpen in Nijmegen.
| 19:01 |
Dankjewel. Dat hoop ik ook wil wel weer eens huppelen
| 23:37 |
Mooi blog jammer dat er geen foto.s bij. Zijn
| 16:13 |
Ja jammer joh, kleinigheidje hou je he je kunt nu eenmaal niet alles hebben
| 16:53 |
Je hebt gelijk hoor
| 16:55 |
Als je voet dik is, komt dat misschien door oedeem? Ik draag daarom steunkousen...
| 16:05 |
Dat is het helaas niet of helaas dat zeg ik niet goed want oedeem is heel vervelend, heb zelf ook een kous aan dat been gehad voor trombose maar toen deed mijn enkel nog veel meer pijn en het is ook alleen tussen achillespees en enkel dik de voet zelf niet.
| 16:09 |
Vreemd. Hoop dat je toch een keer duidelijkheid krijgt, zodat er misschien iets aan gedaan kan worden.
| 16:12 |
ik houd hoop
| 16:13 |
Ergens weet iemand wat er aan de hand kan zijn / is.
| 16:17 |
kijk nu heb je toch ff onverwachts leuke dingen gezien!!
Nou meis succes in de Maartenskliniek. Ik kan hem meer dan aanraden hoewel ikzelf in Woerden bij de Maartens was. Ik zei altijd als zij het niet weten weet niemand het. Hoop dat er wat uitkomt voor je!!
| 15:49 |
dat hoop ik ook!! ik zei al gekscherend anders maar amputeren neem ik een houten poot en ga ik op eigen houtje verder hahahha ik blijf optimistisch het komt vast goed.
| 16:01 |
tsss je bent net als ik.hihi Ik zei altijd zet de botte bijl er maar op. En tja 2 jaar geleden is hij er inderdaad opgezet. Hoewel er niks boven je eigen been gaat ben ik er zo blij mee ik ben huismus af en kan er weer op uit.
| 16:26 |
Leuke blog! Hopelijk vinden de andere dokters iets
| 15:43 |
dankjewel. Ik hoop ook op de oplossing maar ik verwacht geen wonderen.
| 15:48 |
Sterkte met je enkel. Inderdaad jammer dat ze niet op de website hadden vermeld dat het park gesloten is. Maar verder hebben jullie toch een leuke dag gehad.
| 15:29 |
absoluut !! wij maken er altijd wel weer wat van
| 15:34 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen