Even bij Yoorsen,

Even bij Yoorsen,


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


 

Na een halve dag lekker te hebben gewerkt kan ik dan eindelijk genieten van de zon, lekker relaxed op m'n loungebankje kop koffie binnen handbereik en alle tijd voor mezelf tot etenstijd, nou even ervoor dan, want moet straks wel koken😉 

Mooi even tijd om te Yoorsen, links en rechts bijlezen en reageren. Ondertussen buitelen de ideeën voor nieuwe blogjes door m'n hoofd. Maar kalm aan alles op z'n tijd.

Tijdens mij  afwezigheid de afgelopen 5 maanden is er veel gebeurd niet alleen op Yoors maar ook in mijn  leven en daarbij heb ik keuzes moeten maken die niet altijd simpel waren. Een ieder zal dat ongetwijfeld herkennen, that's life....het verschil zit hem in hoe we ermee omgaan. Ik vond mezelf altijd al relaxed maar heb ondervonden dat schijn bedriegt en heb er hard aan gewerkt om mezelf niet meer voor de gek te houden. Langzaam aan gaat me dat steeds beter af en kruip ik tevreden steeds beter in m'n velletje. Ik merk dat ik veel houvast heb aan de cursus life coach die ik een aantal jaren geleden heb gevolgd, verder doe ik er niets mee maar onbewust heb ik er dus voor mezelf veel van geleerd. 

Genieten van het leven en elkaar staat nog altijd op nummer één maar nog bewuster dan voorheen doe ik mijn best alles uit het leven te halen wat erin zit, en ik zorg er wel voor dat er genoeg in blijft zitten om te kunnen blijven genieten. Dus hopelijk levert dat weer leuke, gezellige en soms informatieve blogjes op waarmee ik jullie een plezier doe. 

Lees je graag mee dan is het handig om de achtervolging op me in te zetten want er zal geen regelmaat in mijn verschijnen zijn. 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk om te lezen dat het goed met je gaat...
| 21:30 |
fijn om te lezen dat het steeds beter met je gaat. Ik zie vanzelf je nieuwe blog voorbij komen. Alles op zijn tijd toch!!
| 00:27 |
Ach ja we komen en gaan om vervolgens weer terug te komen. Pluk de dag en geniet van al het moois wat op je pad komt. Uiteraard volg ik je weer 😃
| 22:27 |
Welkom terug, hoop gebeurt dus. Proberen te blijven genieten, ook al is dat niet altijd gemakkelijk.
Je staat al heel lang op volgen dus zie je wel opduiken.
| 22:08 |
Ik ben benieuwd :-)
| 19:39 |
leuk ja zal ik ook doen 
| 17:48 |
Dat beter in je velletje,  is heel belangrijk. Ik ben nieuwsgierig naar je nieuwe blogs.  
| 17:31 |
Hmmm, dat had mijn blog kunnen zijn, alleen ben ik er nog wat langer tussenuit geweest. 😉
| 17:21 |
Zwaar onnavolgbaar is mijn specialiteit.Ben sinds kort weer terug hier
| 16:30 |
Ik volg(de) je zowiezo al ;)
| 15:51 |
Mooi, ik hoop nog veel van je te mogen lezen!
| 15:34 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen