×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEven bij Yoorsen,

Even bij Yoorsen, 

Na een halve dag lekker te hebben gewerkt kan ik dan eindelijk genieten van de zon, lekker relaxed op m'n loungebankje kop koffie binnen handbereik en alle tijd voor mezelf tot etenstijd, nou even ervoor dan, want moet straks wel koken😉 

Mooi even tijd om te Yoorsen, links en rechts bijlezen en reageren. Ondertussen buitelen de ideeën voor nieuwe blogjes door m'n hoofd. Maar kalm aan alles op z'n tijd.

Tijdens mij  afwezigheid de afgelopen 5 maanden is er veel gebeurd niet alleen op Yoors maar ook in mijn  leven en daarbij heb ik keuzes moeten maken die niet altijd simpel waren. Een ieder zal dat ongetwijfeld herkennen, that's life....het verschil zit hem in hoe we ermee omgaan. Ik vond mezelf altijd al relaxed maar heb ondervonden dat schijn bedriegt en heb er hard aan gewerkt om mezelf niet meer voor de gek te houden. Langzaam aan gaat me dat steeds beter af en kruip ik tevreden steeds beter in m'n velletje. Ik merk dat ik veel houvast heb aan de cursus life coach die ik een aantal jaren geleden heb gevolgd, verder doe ik er niets mee maar onbewust heb ik er dus voor mezelf veel van geleerd. 

Genieten van het leven en elkaar staat nog altijd op nummer één maar nog bewuster dan voorheen doe ik mijn best alles uit het leven te halen wat erin zit, en ik zorg er wel voor dat er genoeg in blijft zitten om te kunnen blijven genieten. Dus hopelijk levert dat weer leuke, gezellige en soms informatieve blogjes op waarmee ik jullie een plezier doe. 

Lees je graag mee dan is het handig om de achtervolging op me in te zetten want er zal geen regelmaat in mijn verschijnen zijn. 


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!