Even opladen,

Even opladen,


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Bijna alles kan tegenwoordig opgeladen worden, dat wil ik ook wel. Even aan de snellader en weer door.

Ik wil er niet aan toegeven en altijd maar door blijven gaan, maar soms lukt dat gewoon echt niet. Vandaag was of nee, is het zo'n dag voor mij. Ik moet er aan toegeven en de rest van de dag met de pootjes omhoog, mijn batterij is leeg.....

Vanmorgen gewerkt en daarna mijn dagelijkse ronde met de hond gemaakt van ong 6 km, maar nu is het ook klaar. Ik vind het best lastig om te accepteren dat ik soms pas op de plaats moet maken. Ik heb een stollings ziekte en slik dagelijks bloedverdunners en hoewel de artsen zeggen dat de waardes van mijn bloed  en de medicatie geen klachten kunnen veroorzaken geeft mijn lichaam dat toch echt wel duidelijk aan. Ik prik zelf mijn inr waarde en als ik me zo moe voel als vandaag dan zit ik dus buiten de toegestane marge. Nog een bijkomstig euvel is dat ik altijd op t randje van bloedarmoede zweef en tja 1+1= duidelijk. Nu hoor ik jullie denken maar als je eerst gewerkt hebt en dan ook nog zo ver gaat lopen is het toch logisch dat je moe bent. Misschien wel maar doe ik dat niet word de kans op trombose weer groter, dat wil ik echt niet meer en doe er alles aan dat te voorkomen. Regelmatige beweging is noodzakelijk, dat moet ik dan ook van mezelf dagelijks doen en vaak pep ik mezelf juist daardoor weer op. Vandaag dus helaas niet 

Ik wil niet klagen hoor, ondervind doorgaans weinig hinder van m'n ziekte en kan er oud mee worden, mits ik voorzichtig en alert blijf wanneer ik me stoot of blauwe plekken heb, maar ik ben opgegroeid met een niet aanstellen en doorzetten mentaliteit en dat maakt het toegeven aan die verschrikkelijke moeheid nou juist zo lastig. Nu toch maar even een poosje gestrekt op de bank, muziekje aan straks een potje eten koken en verder niets meer vandaag, morgen nog 4 uurtjes werken en dan genieten van het weekend. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Luisteren naar je lichaam en misschien vaker moeten toegeven dan je lief is, moe is moe
| 20:00 |
Zo verstandig probeer ik te zijn
| 20:23 |
Kon het maar het, even aan de lader
| 22:20 |
Zou ideaal zijn
| 23:08 |
Bewegen is zó belangrijk. Maar moe zijn is echt niet grappig. Helaas zelf ook veel last van.
| 20:32 |
Het streven blijft minimaal 5 km p dag te wandelen samen met mijn werk zit ik dan op 8 a 10 km p dag. Soms op m'n tandvlees maar ik geef mezelf een schop onder m'n hol en daarna mag ik in de rust stand hihi
| 21:13 |
Hier echt precies hetzelfde! :P
| 09:53 |
Kanjer ben je!
| 16:55 |
Haha zo voelt t ff niet maarrrrr het is weekend !!! Tijd om bij te tanken
| 17:36 |
Lekkerrrrr! Geniet ervan. X
| 17:39 |
Heel herkenbaar, ik gebruik al 18 jaar Acenocoumarol en moet ook als ik moe ben proberen mijn lichaam in beweging te houden.
Ik heb 4 keer een TIA gehad, niet veel aan overgehouden maar ben er heel oplettend op.
Ik merk als ik gestrest ben dat mijn waardes flink schommelen en soms de pan uit vliegen, mijn streefwaardes zijn 2.5-3.5 maar soms terwijl ik erg goed op mijn eten let schiet het van 1,5 naar 5,5. De zusters hier maar zeuren en dan krijg weer een foldertje mee over voeding, dat weet ik allemaal allang vertel ik dan, ik prikte 14 jaar geleden al zelf. Maar goed zo werkt dat hier niet. Sinds de chemo´s weet ik helemaal niet wat mijn waardes doen, vroeger voelde ik het, nu niet meer dus altijd weer een verrassing.
Hou je taai.
| 15:17 |
Ben een oude taaie dus dat komt wel goed. Ik voel me verder goed alleen mijn energie level zakt van 100% zomaar naar 25% en dat vind ik maar moeilijk te accepteren en ben geneigd dan maar door te gaan,moet nu leren dat ik eraan aan toe MAG geven zonder dat ik me een lui ding voel.
| 16:28 |
Klopt, gewoon even nemen, dat mag. :-)
| 16:35 |
Kortom: vandaag mocht je van jezelf heel even aan de snellader: doe je goed!
| 01:10 |
Dankjewel het heeft weer even gewerkt.
| 16:29 |
*knuffel stuurt* Lief zijn voor jezelf!
| 23:08 |
Dank voor je knuffel berichtje, we gaan weer rustig door.
| 16:30 |
Ja meis als het zo'n dag is moet je maar gewoon toegeven hoor. Je had best al eea gedaan dus het mag!! Hoop dat het je goed gedaan heeft en morgen weer lekker actief kan zijn!!
| 22:28 |
Ik heb de dag weer overleefd hihi ben blij dat het weekend is.
| 16:31 |
Fijn weekend!!
| 17:10 |
Een beetje rusten om op te laden moet iedereen eens doen, dat kan geen kwaad. Straks ga je er wel weer tegenaan kunnen, Annet. Sterkte. :-)
| 20:02 |
Weekend lekker rustig aan doen gelukkig volgende week 2 middagen minder werken dat scheelt een stuk.
| 16:32 |
dat zal zeker een verschil uitmaken, prettig weekend, Annet. :-)
| 16:47 |
Even rusten zal je energie opleveren om er straks weer tegenaan te gaan.
Geniet en succes!
| 17:58 |
Dankjewel voor je reactie, we gaan een lekker rustig weekend in. Wens jou ook een fijn weekend.
| 16:33 |
Af en toe even opladen is zo belangrijk maar ik 'gun' t mezelf meestal niet. Ik probeer daarom maar niet te laat naar bed te gaan. Goed dat jij naar je lichaam luistert.
| 17:57 |
Ik ga sowieso op tijd naar bed de wekker roept ons al om 06.00 . Ik moet wel luisteten naar m'n lijf en leren om eraan toe te mogen geven.....zal wel moeten. Dankjewel voor je reactie en fijn weekend.
| 16:36 |
Jij ook een fijn weekend
| 16:44 |
Even opladen en bijkomen hoort er ook bij
| 17:37 |
Ik knal liever door maar ja wanneer dat niet lukt dan moet t maar
| 16:37 |
Even je rust pakken is dan ook heel belangrijk, goed dat je dan ook naar je lichaam luisterd! :)
| 15:45 |
Ik doe mijn best. Dankjewel voor je rezctie en wens je een fijn weekend.
| 16:38 |
Dankjewel! Jij ook een fijn weekend
| 17:28 |
Ja dat is moeilijk hé, we willen nog zoveel. Maar soms moet je wel even toegeven om van het weekeind weer lekker te genieten.
| 15:45 |
We zijn nooit klaar he, maar ja soms moet de rem er wel op.
| 16:39 |
Nee, inderdaad, we zijn nooit klaar. Maar die rem is wel handig, voordat de noodrem automatisch aan ons gaat trekken...
| 16:42 |
Ga maar even lekker rusten!
| 15:38 |
Dat ga ik het hele weekend doen
| 16:39 |
Heerlijk!!
| 17:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen