Facebook fun,

Facebook fun,


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Yes! Vandaag al 6 maanden frisdrank en alcohol vrij! En al 6 maanden zonder suiker, chocolade, chips, borrelhapjes, snacks of snoep. Ik voel me echt supergezond, ben afgevallen en mijn gedachten zijn alleen maar positief. Ik kook alleen nog maar met biologische ingrediënten en altijd volgens de schijf van vijf. Ik sport nu minimaal 1,5 uur per dag, het liefst zo vroeg mogelijk op de dag. Ik ga nu altijd op tijd naar bed en slaap minimaal 8 uur per nacht. En ik ben echt supergemotiveerd om zo door te gaan! 💪👊Ik heb werkelijk geen idee wiens status dit is, maar er stond bij kopiëren en delen....Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahah gewoon doen inderdaad, en ik maar denken 'wow die is goed bezig' :)
| 12:54 |
Yeps ook gezien
| 11:59 |
Hi hi, even dacht ik dat de zoveelste healthgoeroe was opgestaan......
| 08:08 |
Je moest eens weten
| 08:27 |
Met andere woorden: jok er op los, dan krijg je ook nog eens aandacht :P
| 21:17 |
En t lukt ook nog, dank voor je reactie hahaha
| 08:28 |
Hehe
| 09:19 |
ja, er zijn verslavingen en er zijn verslavingen hé, ...en nu rap weer mijn berichten gaan lezen haha :-)
| 12:32 |
Verslaafd ? Wie? Hahaha
| 08:27 |
haha :-)
| 09:03 |
Hahahaha, ja ik zag hem ook op facebook :-)
| 11:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen