×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Leeuwinnen gedicht van mijn nicht,


Normaal doe ik niet aan knip en plak kunst maar in dit geval maak ik een uitzondering. Mijn nicht is namelijk een creatieve huisvrouw die graag tekent/schildert en schrijft. Zo ook onderstaand gedicht van haar hand, welke ik met jullie wil delen. Op Facebook kun je nog veel meer van haar zien en of lezen dus neem eens een kijkje op haar pagina

Ans Strik Art and Poetry.

hup Holland huppel,

laat de leeuwin niet in zijn bikini staan.

De voetbaldames op hakken

zetten de heren te kakken.

Waar de miljoenen voor de heren rollen.

Winnen de dames de finale eenvoudig zonder dollen.

Het zijn Hollandse meiden met elastiek om hun staart.

Ze zetten het Hollands damesvoetbal echt op de kaart.

De heren met hun gecoiffeerde miljoenen kop,daar kunnen de dames dus wel degelijk tegenop. Gefeliciteerd trots op jullie!!!

was getekend Ans Strik
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts