Mamaaaaaaa er is geen internet !!!!!

Mamaaaaaaa er is geen internet !!!!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heerlijk, van deze kreet zal ik geen last meer hebben, onze kinderen zijn volwassen en wonen op zichzelf. Maar moest meteen denken aan hoe het zou gaan als ze nog wel thuis zouden wonen en daarom wil ik de uitdaging van Ingrid toch aangaan en mijn invulling geven aan de uitdaging die zij heeft gemaakt.

WAT ALS ER GEEN INTERNET MEER IS ???

Voorop gesteld dat ik niet meer zonder zou kunnen om verschillende redenen, maar stel dat het zo zou zijn, zouden we dan weer net als vroeger om de tafel een spelletje gaan spelen ? Een leg puzzel maken ? samen muziek draaien, tja de pick-up is niet voor niets bezig met een comeback. Heerlijk vond ik dat altijd een middagje plaatjes draaien, maar ook via you tube kunnen we .....oh nee we hebben geen internet hahahaha. Dan toch maar gewoon de radio aan in de hoop dat we niet via internet luisteren.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kan het mij goed voorstellen. Wij hadden laatst ook geen internet, mijn vrouw en ik keken elkaar aan van wat moeten we nu ?
Eerste half uur paar keer de modem gereset, maar toen mij erbij neergelegd, we hebben toen bedacht dat het eigenlijk heel mooi wandelweer was.
Ik zat ´s avonds met naar naar bed gaan de WiFi altijd uit en de telefoon op stil, nachtrust is belangrijk, maar eigenlijk moeten we overdag ook een uurtje de boel uitzetten, hebben we weer eens tijd voor volledige aandacht voor elkaar.
| 14:52 |
Leuk stukje. Met elkaar een spelletje doen zou het hier worden. En weer eens een goed gesprek zonder afleidingen.
| 17:06 |
Ik hou er ook van, maar manlief wat minder dus ik pak nog wel eens een legpuzzel
| 18:46 |
Ik zou het in het begin vast een ramp vinden, maar na een tijdje... ah ja. Het voelt dan vast en zeker wel even goed om niet vast te zitten aan een machine :)
| 23:07 |
Zolang t maar tijdelijk is
| 23:31 |
helemaal geen internet lijkt me een ramp, maar ik kan best wel even zonder, lekker knutselen en freubelen
| 07:48 |
mijn idee, ik vermaak me wel
| 12:53 |
O dat wordt heel lastig. Al mijn werk gaat via de pc en dus ook via internet. Tja vakantie nemen dan maar. Moet het niet te lang gaan duren natuurlijk. Ik zal dan wel eens eindelijk toekomen aan die stapel tijdschriften die al zolang onuitgepakt in de mand liggen.
| 18:55 |
Zo zie je maar elk nadeel heeft z'n voordeel
| 18:58 |
Dat dan weer wel haha
| 19:10 |
Gewoon de PC aan en verhalen schrijven ten behoeve van Yoo.rs en andere multimedia en als er weer internet is, dan publiceren ;-)
| 18:01 |
Dusss jij koppelt je zonder intetnet nog niet los t is toch wat met de verslaving van deze tijd
| 18:45 |
Nee hoor, ik studeer namelijk ook nog een stukje theologie, gewoon voor de fun ;-) En ik zit in een groep met allerlei voorgangers van diverse kerken, dus dan is het handig dat ik diverse vertalingen van de Bijbel ook op de PC heb.
Dus ik vermaak me ook zonder internet prima.
| 18:50 |
Druk druk druk, lkr bezig blijven
| 18:53 |
Ja, zeker op dagen als vandaag ben ik blij met de PC hoor ;-)
| 18:54 |
Ha, leuk. Ik denk dat er dan ook wel weer meer spellen op de tafel worden gespeeld. :)
| 16:18 |
Zou een hele verbetering zijn in veel gezinnen
| 17:02 |
LOL, macht der gewoonte #YouTube ;)
Leuk! Laat je de link achter in een reactie onder de uitdaging? (Mag, moet niet)
| 14:30 |
Ga ik doen
| 15:43 |
Het zou een chaos worden denk ik, al die mensen die anders binnen op het internet zitten surfen die dan op straat komen, gelijk een mierenstroom die zoekt naar eten, chaos denk ik. :)
| 14:08 |
zie je misschien eens wie er in je buurt wonen, tijd voor een gezellig buurtfeest
| 14:11 |
had ik zo nog niet gezien, maar... wachten van het internet af te sluiten tot het iets warmer is, dan kunnen we lekker zo gaan barbecuen in de tuin. :)
| 15:57 |
Of gewoon lekker op de bank lezen. Heerlijk. Leuk geschreven!
| 13:41 |
ook lekker ontspannen
| 13:52 |
Leuk geschreven, tegenwoordig is het moeilijk nog zonder internet leven
| 13:39 |
Onze dochter, zelf overigens enorm schermpjesverslaafd, haalt regelmatig een spel uit de kast. Monopoly, Qwirkle, Uno (het ouderwetse pestsen) en Rummy Cub worden bij ons toch nog met enige regelmaat gespeeld.
| 12:51 |
kan er ook zo van genieten, maar hier komt het er helaas bijna niet meer van Qwirkle ken ik niet ga ik eens even googlen
| 12:55 |
Lijkt op Rummy Cub, maar dan zonder getallen en met figuren.
| 14:06 |
klinkt leuk
| 14:08 |
oh ik denk dat ze doodgaan...
| 12:10 |
hahaha zo jammer he want het kan zo leuk zijn met z'n allen, maar ja ze hebben hun oordeel vaak al klaar
| 12:47 |
jaaaa stom, niet leuk, bah, moet dat nou?hahahaha
| 13:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen