Opvliegers op laten vliegen,

Opvliegers op laten vliegen,


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik in een eerder geschreven blog al eens vermelde heb ik behoorlijk last van opvliegers leve de overgang en het feit dat ik half antiek ben. Ik kreeg al zo'n heerlijke verkoelende handventilator maar nu heb ik toch wat ontdekt dat wil ik mijn mede blogs blogsters  die ook in deze gezegende periode zitten niet onthouden. Maca poeder !!! Een wonder middel? Geen idee maar ik gebruik het nu 2 dagen en heb beduidend minder last van opvliegers. Het is een natuurlijk product gemaakt van een knolgewas uit Peru. Er is van alles over te lezen op het grote www dus ik zou zeggen benut je weekend om dat te doen en maandag naar de bio winkel om het te kopen. Er zijn diverse prijzen te vinden maar ik heb voor 175 gram €5,95 betaald. Onder het mom van baat het niet dan schaad het niet vind ik het het proberen waard. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb het ook een poosje gebruikt. Gelukkig ben ik uitgevlogen.
| 14:52 |
ik heb er nog geen last van maar zal het onthouden.
| 16:02 |
Ik ben er gelukkig van af van die overgang, maar heb nog wel vaak ineens zweetbuien. Misschien helpt het daar ook tegen. Thnx voor de tip. Ik ga eens op het grote www zoeken.
| 15:22 |
Het is het proberen waard bij mij werkt het super tegen die zweet buien
| 16:38 |
Is altijd te proberen toch... Ik hoor het graag van je..
| 21:36 |
Zoals ik al schreef bij mij werkt het
| 09:38 |
Ik ga m onthouden! Hoewel ik de opvliegers (nog) niet hinderlijk vind.
| 20:04 |
Ik nu ook niet meer ha ha ha
| 09:39 |
Gelukkig!
| 10:29 |
Hier begint 'het' ook al ! Ik hoor alleen dat je deze thee niet 's avonds mag drinken. Volgens een vriendin krijg je er ook extra energie van. Klopt dat ? En vooral : is het lekker ??? Waarmee kan je de smaak vergelijken ? Naar het schijnt zijn er ook veel soorten kwaliteit in. Nog niet geprobeerd dus...
| 14:50 |
Ik meng het door een shake of yoghurt maak er geen thee van, heb het 1 x in water gedaan maar daar werd ik niet blij van, brrrr vies. De smaak.... Tja lastig te omschrijven beetje wee zoetig.maar door de yoghurt of shake goed te doen hoeft uiteindelijk ook maar 1 x p dag dus even doorzetten als je 't vies vind. Ik krijg er geen extra energie van. Er zijn idd verschillende prijsklassen en kwaliteit maar degene die ik heb van 5.95 werkt bij mij goed
| 17:00 |
Bedankt voor de toelichting !
| 18:56 |
Ah, ik zie nu mijn eigen vergissing in. Ik heb het blijkbaar veel te snel gelezen. Dit gaat over macapoeder (en dat heb ik zelfs in huis), terwijl ik - in al mijn haast - aan matchathee dacht !
| 18:58 |
Ja ik heb deze ook en het helpt enorm he.
| 08:11 |
Onvoorstelbaar!!! Zo fijn!!!
| 16:57 |
Dank voor de tip!
| 21:19 |
ik ben toch blij dat ik dat al aardig achter mij heb. Hoewel het nooit helemaal overgaat.
| 00:02 |
Misschien kan het jou laatste loodjes ook verlichten
| 02:37 |
oeps mijn laatste loodjes......:-(
| 23:07 |
Oh nou, dat ga ik direct proberen. Ik geloof dat ik vooraan heb gestaan met uitdelen van overgangsverschijnselen. Ben er na een operatie letterlijk en figuurlijk ingegooid. Bedankt voor de tip!!
| 22:02 |
Graag gedaan en ik hoop dat je er ook baat bij hebt.
| 02:35 |
hoe fijn voor je dat je op die manier wat verlichting kan vinden
| 21:28 |
Nou echt wel het scheelt de helft
| 02:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen