Overgang musthave

Overgang musthave


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is voor iedereen afzien met temperaturen tegen de 30 graden, wij Nederlanders zijn hier niet op gebouwd als je het mij vraagt.

 Ik pas mezelf zoveel mogelijk aan, maar kan niet voorkomen dat het zweet me af en aan van het hoofd loopt. Leeftijd is de schuldige in deze zeggen ze en ik zweer het, zodra de zweet hoofdband weer in is ben ik de eerste die hem gaat dragen 😂😂😂😂 Ik ben geen trendsetter en volg de mode totaal niet maar wat een uitkomst zou dat ding zijn tijdens m'n werk😂😂😂Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou wat let je? 😜
| 11:32 |
Het waren rare dingen, maar zweet ik je ogen doet behoorlijk pijn.
| 22:06 |
Oh dat was ooit hip ja. Met bijbehorende polsband.
| 11:59 |
Hahahaha gewoon doen
| 10:06 |
hihi ik zou zeggen gewoon doen!!
| 23:10 |
Sterkte met de warmte, en doen die zweetband 
| 16:15 |
Ik zou hem gewoon opzetten, zeker als je lang haar hebt. Haar in een staart en een zweetband om je voorhoofd. Zoals damestennissers. Lekker voorlopen. Geloof me, dit jaar is macramé in. Volgend jaar de haarband aka zweetband. 
Sterkte met de warmte en interne hitte. 
| 15:46 |
Heb bewust al een kort koppie dus het zou een fraai gezicht zijn hi hi
| 16:15 |
Groot gelijk dat korte koppie. 
| 16:17 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen