Serieuze aanpak,

Serieuze aanpak,


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals vele van jullie al wel weten is fotograferen een grote hobby van mij. Ik heb recent een cursus gedaan waar ik mijn camera beter heb leren kennen en dat smaakte naar meer. Nu heb ik niet zo heel veel tijd en geld om een volledige opleiding te doen, maar bij toeval kwam ik vorige week op facebook een oproep van een fotograaf tegen die in mijn woonplaats een uitgebreide cursus fotografie op wilde gaan starten tegen een betaalbare prijs. Ik werd meteen enthousiast en heb me dus ook direct aangemeld. Al snel bleek ik niet de enige te zijn want gisteravond zijn we met 12 man van start gegaan. Vrijwel alle aspecten van fotografie gaan aan bod komen welke wij, huis tuin en keuken hobbyisten kunnen gebruiken en dat gaan we gezamenlijk in praktijk brengen. Deze cursus sluit mooi aan bij de eerste en ik zal straks alles weten wat ik weten moet over sluitertijden, diafragma, iso waarden en nog zoveel meer welke bepalend zijn voor het perfecte plaatje. Ik heb er enorm veel zin in en hoop in de toekomst mooie plaatjes met jullie te kunnen gaan delen in mijn blogs.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat supergaaf! Veel plezier!
| 22:38 |
Dankjewel, we gaan ons best doen
| 23:46 |
Wie weet fotografeer je nog een vogel! ;)
| 23:49 |
Als hij maar achter t gaas zit zal ik zeker mijn best doen hihi
| 10:07 |
Leeuk, heel veel plezier.
| 09:57 |
Komt vast goed, dankjewel
| 14:25 |
waar fb al niet goed voor is!! Wat leuk joh en ik verheug me alvast op je foto's!!
| 00:16 |
Dat word veel oefenen hihi
| 14:25 |
Leuk joh. Gaaf.
| 20:30 |
Ja echt gaaf om nu echt te leren wat je nou eigenlijk aan het doen bent
| 14:26 |
Precies, ik wens je plezier en succes hoor.
| 14:28 |
Wat leuk zeg, heel veel plezier!
| 20:20 |
Thanks captain
| 14:26 |
Succes, altijd leuk om meer te leren over je hobby.
| 19:51 |
Idd fotos maken kan iedereen maar van die automatische stand af en begrijpen wat je nu eigenlijk doet. Ik heb er zin in
| 14:28 |
Wauw wat leuk zeg, ik hou ook van fotografie ik kijk op you tube naar filmpjes hoe je iets kan doen
| 18:57 |
Is ook een manier en als dat werkt voor jou dan is dat prima toch zolang we er maar van genieten op welke manier dan ook
| 14:29 |
Leuk! Kun je binnenkort ook meedoen met de Foto7daagse.
Als je zin hebt. Heb zelf al drie keer meegedaan.
| 16:46 |
Daar wil ik wel meer van weten, ik ken het niet
| 16:47 |
heb je de link gezien bij mij?
is erg leuk, omdat alle deelnemers dezelfde opdracht weer heel anders 'zien'
| 17:19 |
Gespot !!! Ik ga het binnenkort opzoeken
| 17:32 |
Oh, wat leuk! Hopelijk beleef je nog veel plezier aan je hobby en ik ben alvast zeer benieuwd naar de foto's :)
| 16:25 |
Dank voor je reactie ....word vervolgd
| 14:30 |
Wat fijn dat je een minder dure maar evengoede cursus hebt gevonden.
| 16:18 |
Nou idd een hobby moet wel leuk blijven
| 14:24 |
En betaalbaar :D
| 14:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen