Speciale dag

Speciale dag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Een speciale dag, meestal heeft dat een vrolijk tintje, maar vandaag voor mij even niet.  Het is alweer 10 jaar geleden dat mijn grote broer besloot uit het leven te stappen. Het kwam onverwacht en liet ons verslagen en intens verdrietig achter, met ons bedoel ik onze ouders en zijn 3 kinderen. 10 jaar lang vragen wij ons af, waarom? Hij was wel down zoniet depressief maar maakte ook plannen voor de toekomst, niemand zag dit aankomen. Hij liet geen brief achter, enkel onze herinnering aan hem is wat ons nog rest. Een antwoord op onze vraag waarom zullen we nooit krijgen. 

Natuurlijk zijn de scherpste kantjes er na 10 jaar wel af, maar als ik dan aan zijn kinderen denk breekt mijn hart. Als ik naar mijn ouders kijk bijna 80 jaar dan zie ik de lege plek die hij achterliet in hun verdrietige ogen. Maar we gaan dapper door met z'n allen omdat hij dat zo gewild zou hebben, we blijven positief en doen ons best de mooie herinneringen aan hem te koesteren en zijn besluit te accepteren maar vooral te respecteren. 

Vaak word er beweerd dat het de makkelijkste weg is om eruit te stappen, maar is dat zo? Zou jij het kunnen? Ik zeker niet, hoe moeilijk het leven soms ook is. Vandaag vieren wij het leven en  in ons hart is hij er altijd bij. Ik ben trots op hem, al waren we niet echt close en besefte ik pas hoeveel ik van hem hield toen hij er niet meer was. 

Een heel persoonlijke blog wat jullie niet echt van me gewend zijn, maar het helpt me om even van me af te schrijven en ik hoop dat wie dit leest en het zelf moeilijk heeft of iemand kent die in de put zit beseft dat er meer mensen in je leven zijn dan je denkt die jou niet kunnen missen!!!! steek je hand uit om hulp te vragen of te geven.  Samen kun je meer bereiken dan alleen. 


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
mooie ontroerende blog. Ik ben er inmiddels wel achter dat je echt niet zomaar uit het leven stapt en zeker niet de makkelijkste weg. Ik heb het niet meegemaakt in mijn naaste omgeving maar genoeg gehoord en gelezen dat ik dat inmiddels wel begrijp.
Heel veel sterkte❤️
| 00:06 |
Dankjewel Marijke 
| 21:21 |
Heel veel sterkte op deze moeilijke dag. Ik zou het ook niet kunnen, ook al is het leven niet altijd even aardig. 
| 16:52 |
Dankjewel Elisabeth
| 21:21 |
Mooi geschreven. Wat een heftige ervaring die je altijd met je meedraagt. Sterkte vandaag. 😘
| 16:50 |
Forever thanks😉
| 21:22 |
Ik weet de foto nog met de brug
Van jou waar ik op dichtte
Die deed je ook aan hem denken
| 16:27 |
Klopt dat weet ik ook nog
| 21:23 |
Afschuwelijk om dit als naaste mee te moeten maken. Sterkte, vooral vandaag 
| 16:26 |
Dankjewel, we vergeten hem nooit maar kijken vooruit
| 21:24 |
Heel veel sterkte met je verlies. Hier zijn geen woorden voor.  😔
| 16:13 |
Dankjewel 
| 21:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen