×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Speciale dag

Speciale dag


Een speciale dag, meestal heeft dat een vrolijk tintje, maar vandaag voor mij even niet.  Het is alweer 10 jaar geleden dat mijn grote broer besloot uit het leven te stappen. Het kwam onverwacht en liet ons verslagen en intens verdrietig achter, met ons bedoel ik onze ouders en zijn 3 kinderen. 10 jaar lang vragen wij ons af, waarom? Hij was wel down zoniet depressief maar maakte ook plannen voor de toekomst, niemand zag dit aankomen. Hij liet geen brief achter, enkel onze herinnering aan hem is wat ons nog rest. Een antwoord op onze vraag waarom zullen we nooit krijgen. 

Natuurlijk zijn de scherpste kantjes er na 10 jaar wel af, maar als ik dan aan zijn kinderen denk breekt mijn hart. Als ik naar mijn ouders kijk bijna 80 jaar dan zie ik de lege plek die hij achterliet in hun verdrietige ogen. Maar we gaan dapper door met z'n allen omdat hij dat zo gewild zou hebben, we blijven positief en doen ons best de mooie herinneringen aan hem te koesteren en zijn besluit te accepteren maar vooral te respecteren. 

Vaak word er beweerd dat het de makkelijkste weg is om eruit te stappen, maar is dat zo? Zou jij het kunnen? Ik zeker niet, hoe moeilijk het leven soms ook is. Vandaag vieren wij het leven en  in ons hart is hij er altijd bij. Ik ben trots op hem, al waren we niet echt close en besefte ik pas hoeveel ik van hem hield toen hij er niet meer was. 

Een heel persoonlijke blog wat jullie niet echt van me gewend zijn, maar het helpt me om even van me af te schrijven en ik hoop dat wie dit leest en het zelf moeilijk heeft of iemand kent die in de put zit beseft dat er meer mensen in je leven zijn dan je denkt die jou niet kunnen missen!!!! steek je hand uit om hulp te vragen of te geven.  Samen kun je meer bereiken dan alleen. 


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties