Te veel van het goede,

Te veel van het goede,


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Fantastisch zoals Yoors groeit, maar ik kan het af en toe allemaal niet meer bijhouden. Iedereen welkom heten zit er niet meer in, ik maak een rondje bij hen die ik volg, reageer zoveel mogelijk terug op reacties, maak een simpele snelle blog tussendoor en de week is alweer voorbij. Ik zie tussen de bedrijven foor dat er weer het een en ander is veranderd, maar verdiep me er niet echt in simpelweg omdat het me teveel tijd kost. Ik blog omdat ik het leuk vind en niet om de yp's dus het zal voor mij persoonlijk niet zulke belangrijke veranderingen zijn. Ik probeer elk vrij weekend, want ja ik heb ook sociale verplichtingen en familie die ik niet vergeten wil, maar in een vrij weekend probeer ik een mooie uitgebreide blog te maken en hoop mijn volgers te kunnen blijven boeien en vast te houden.Sinds ik weer werk heb, heb ik gewoon niet zoveel tijd meer over om te Yoorsen, maar ik blijf wel hoor en ga gewoon in een standje lager door !!!

Fijn weekend allemaal en tot Yoors.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (19 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik snap en volg je geheel voor mij is bloggen een soort uitlaatklep....
| 07:03 |
Heerlijk toch en je hebt genoeg te vertellen lijkt me
| 07:04 |
Ik ken het gevoel helemaal :D
| 17:42 |
Begrijpelijk! Ik bekijk yoors niet dagelijks, maar probeer wel af en toe in te loggen en te reageren.
| 13:24 |
Ja, Yoors groeit ook te hard voor mij, ik kan het ook niet meer allemaal bijbenen en heb besloten om me enkel en alleen maar bezig te houden met datgene waar ik me goed bij voel. Geen onnodige stress, maar gericht enkele mensen proberen te volgen en me gewoon ongegeneerd te laten inspireren door deze of gene. (en af en toe eens aan een schrijfuitdaging meedoen)
Vooral trouw blijven aan jezelf.
| 10:30 |
Ik yoors ook sommige dagen minder hehe
| 19:23 |
Zeer herkenbaar. Ik vind het fijn dat het platform groeit maar kan het ook maar moeilijk bijhouden. Wil er ook geen dagtaak van maken. (Huishouden e.d. moet ook gebeuren hihi.)
| 17:44 |
Ja idd en ik werk ook nog elke ochtend buiten de deur tegenwoordig dus blijft weinig yoorstijd over
| 20:09 |
De ene dag yoors' ik meer dan de andere. Doe gewoon lekker je ding.
| 20:17 |
Ik blijf je volgen hoor. No worries.
| 13:17 |
Je hebt groot gelijk. En het is zoals het is inderdaad.
| 03:32 |
En dat weekend is weer voorbij, Annet. Ja, het kan soms wel heel wat tijd kosten om alles te doen bij Yoors. Ik blijf het nog wel leuk vinden, maar toch soms ook al wat minder dan vroeger moet ik zeggen. :-)
| 11:11 |
Daar hoef je je niet voor te verontschuldigen. Hoop dat je van je weekend hebt genoten.
| 18:27 |
Ook ik kan niet iedereen bijhouden maar probeer het wel
| 10:37 |
Ik ervaar het op moment ook een beetje zo. Tijdrovend om het allemaal bij te houden. Ik ben het overzicht een beetje kwijt. Kan dingen niet meer terugvinden. Soms heb ik ergens op gereageerd en wil ik later nog even kijken naar andere reacties maar kan ik t nergens meer vinden. Gaat dan teveel tijd in zitten.
| 20:21 |
Best jmr en alle nieuwe posts aanklikken is niet te doen met al die fb rommel die er tussen zit
| 21:46 |
Ja precies, geen doen en ook niet leuk.
| 21:48 |
wat bedoel jij met fb rommel?? Ik ben door fb hier terecht gekomen dus ben heel benieuwd wat jij bedoeld kan ik er rekening mee houden mocht ik mij er schuldig aanmaken.
| 23:51 |
Haha nou persoonlijk stoor ik me o.a. aan de goedemorgen, middag,avond en welterusten berichten. Foto's zonder verhaal kun je als buitenstaander ook weinig mee, dat soort dingen. Yoors is om te bloggen en een blog verteld iets, of dat nou persoonlijk is of informatief dat maakt niet uit maar je moet iets kunnen lezen zeg maar.
Heel veel succes en plezier hier Marijke ik ga meteen even op je blog kijken.
| 10:06 |
Ok ik snap wat je bedoelt. Dankjewel.
| 23:05 |
Ja dat vind ik nou ook. Heb het in het begin ook nog weleens gedaan maar voelde me te schuldig omdat je wel erg makkelijk punten verdient zo. Ook zie ik wel blogs die met kopiëren/plakken zijn geplaatst. Beetje jammer.
| 09:42 |
Nou idd, dat dus.....
| 13:04 |
Annet, dat is ook een manier, en ik blijf je zeker volgen!
Je blogs zijn veel te leuk en te interessant!
Liefs
| 19:47 |
Ja, er schijnt ook een leven buiten Yoors te zijn. Goed weekend!
| 19:15 |
Fijn weekend en geniet van je sociale leven en ik blijf je gewoon lekker volgen op Yoors hoor ;-)
| 19:05 |
Zolang het plezier voorop blijft staan, maakt het niet uit hoelang, of wanneer je Yoorst
| 18:07 |
Hartstikke leuk dat je gewoon doorgaat. Ik blijf je (achter-) volgen ;-)
Fijn weekeind!
| 18:06 |
Je moet doen waar je je het best bij voelt
Ik wens je ook een gezellig weekend toe :)
| 18:06 |
Jij ook een heel fijn weekend!
| 18:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen