×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Tip voor goedkope vakanties

Tip voor goedkope vakanties


Kennen jullie deze app al? Vakantie veilingen kennen we bijna allemaal wel maar deze ontdekte ik een poos geleden en verbaas me over de aanbiedingen die voorbij komen. Vooral de oudere jongeren onder ons die niet aan een bepaalde tijd of schoolvakantie zijn gebonden kunnen voor een prikkie weg. Ik ben helaas nog niet zover, maar alleen daarom al zou je met pensioen willen hahahha. Ik kijk vrijwel dagelijks wel even wat er aangeboden word en droom dan even lekker weg. Er word van alles aangeboden vluchten, complete vakanties, hotels noem maar op. klein voorbeeldje van een aanbieding die er nu op staat, 8 dagen Madeira in 4 sterren hotel incl :ontbijt, vluchten en transfers voor €261,00 dat is toch niet teveel geld dacht ik zo. Ooh met dit weer zou je toch zo boeken. Hoop dat iemand van jullie iets aan deze tip heeft en er wellicht zijn of haar voordeel mee kan doen. Voordat iemand denkt dat ik hier geld mee verdien, het antwoord is nee, ik deel alleen graag een goede tip.


https://www.vakantiepiraten.nl/expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties