×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Van te weinig naar teveel

Van te weinig naar teveel


Van te weinig naar teveel en dan heb ik het over ...TIJD.


Het is lang geleden dat ik de tijd had om te bloggen, maar nu heb ik tijd in overvloed. De reden bevalt me helemaal niet want ik heb mijn enkelbanden gescheurd dus moet gedwongen rust houden. Rust houden...iets wat niet makkelijk is voor een bezige bij zoals ik, maar ik heb geen keus dit keer dus zit braaf met lapje op schoot en mijn voet hoog op een stapel kussens.

Alle tijd om de vernieuwde Yoors te ontdekken. Het ziet er super uit maar wat me als eerste opviel dat ik mijn lijst van mensen die ik volg mis, is dit verdwenen of moet ik beter zoeken? Een blog maken vraagt dan vaak teveel tijd wanneer ik aan het werk ben maar op sommige momenten (lees, op het toilet) kan ik wel blijven reageren bij de mensen die ik volg dus die lijst is super handig voor mij.

Komende dagen ga ik in ieder geval mijn reisverslag van onze rondreis door Portugal afmaken op Yoors en wie weet wat voor inspiratie ik nog krijg om met jullie te delen. Ik moet er weer even inkomen, maar weet uit ervaring als ik eenmaal begin ik genoeg te vertellen heb, dus wees gewaarschuwd I'M BACK !!!


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties