Van te weinig naar teveel

Van te weinig naar teveel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Van te weinig naar teveel en dan heb ik het over ...TIJD.


Het is lang geleden dat ik de tijd had om te bloggen, maar nu heb ik tijd in overvloed. De reden bevalt me helemaal niet want ik heb mijn enkelbanden gescheurd dus moet gedwongen rust houden. Rust houden...iets wat niet makkelijk is voor een bezige bij zoals ik, maar ik heb geen keus dit keer dus zit braaf met lapje op schoot en mijn voet hoog op een stapel kussens.

Alle tijd om de vernieuwde Yoors te ontdekken. Het ziet er super uit maar wat me als eerste opviel dat ik mijn lijst van mensen die ik volg mis, is dit verdwenen of moet ik beter zoeken? Een blog maken vraagt dan vaak teveel tijd wanneer ik aan het werk ben maar op sommige momenten (lees, op het toilet) kan ik wel blijven reageren bij de mensen die ik volg dus die lijst is super handig voor mij.

Komende dagen ga ik in ieder geval mijn reisverslag van onze rondreis door Portugal afmaken op Yoors en wie weet wat voor inspiratie ik nog krijg om met jullie te delen. Ik moet er weer even inkomen, maar weet uit ervaring als ik eenmaal begin ik genoeg te vertellen heb, dus wees gewaarschuwd I'M BACK !!!

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Beterschap!
hoop dat het je lukt met bloggen.
Ik probeerde gisteren een foto in de header te zetten.
Het is me niet gelukt.
| 07:50 |
Nee dat lukt mij ook nog niet.
Bloggen lukt wel en zo kom ik minder vaak in beweging want moet rusten maar komt goed
| 13:33 |
oef dat is voor jou niet zo lekker zeg. Nu in het gips?? Voor ons dan wel weer fijn om weer wat van jou te horen en zeker weer een vervolg op Portugal te krijgen. Welkom back!!
| 23:21 |
Dankjewel Marijke. Gelukkig geen gips dat zou weer geen goede combi zijn met m'n trombose gevoeligheid ik strompelen met krukken in huis maar zo min mogelijk en verder pootje omhoog en rust
| 23:35 |
moet je geen spuitjes nemen dan voor trombose te voorkomen?? Moest ik altijd als ik int gips zat. Maar jij bent er gevoelig voor en nu minder mobiel lijkt me zinvol.
| 00:05 |
Haha spruitjes echt? Daar heb ik nog nooit van gehoord maar zal voor mij niet werken heb nu eenmaal een stolling ziekte maar de bloedverdunners werken goed dus kan er oud mee worden
| 13:31 |
je moet goed lezen.hihi Er staat spuitjes geen spruitjes.
| 20:35 |
Ik dacht al hahaha nieuwe bril nodig denk ik. Alleen als m'n bloed op de hobbel is moet ik spuiten verder levenslang aan de bloedverdunners wel prik ik wel m'n inr waarde eens in de 3 weken en aan de hand daarvan de dosering bloedverdunners. In situaties als deze keertje extra controleren dan komt 't allemaal goed
| 22:18 |
ok ik snap het. Wel fijn dat je het zelf onder controle kan/mag houden.
| 23:32 |
naast de home huisje knop staan de mensen die je zoekt volgt onder aan de pagina
| 18:26 |
Thanks Johan ik heb het gevonden
| 21:23 |
graag gedaan hoor ik moest ook zoeken
| 21:39 |
Ik kende je nog niet ... maar welcome back zou ik zeggen. En heel veel beterschap met je enkelbanden.
| 16:10 |
Dankjewel Hette. Hopelijk leren we elkaar beter kennen hihi
| 16:42 |
Spoedig herstel toegewenst
| 14:21 |
dankjewel
| 14:55 |
Ja, als vrouw is dat wel even lastig!!! probeer je toch zo rustig mogelijk te houden dat alles voldoende kan herstellen.
Spoedig herstel
| 14:06 |
Dankjewel, ik ga me ook zeker aan de voorschriften van de arts houden moet snel herstellen staat een mooie trip gepland voor december die ik echt niet wil missen.
| 14:09 |
Succes
| 14:11 |
Spoedig herstel. Ik zou ook mijn dagen vullen met Yoors en netflix
| 13:59 |
dankjewel Candy.
| 14:06 |
Ik bibber al :)
Laatst maakte ik een blogje over het verschil tussen 'te veel' en 'teveel'.
yoo.rs/katje17/blog/te-veel-teveel-1510502315.html?Ysid=37020
| 12:59 |
haha heb even naar je blog gekeken en in mijn geval kan teveel of te veel beide want ik heb nu een overschot aan tijd en dat is meer dan gewenst *lol*
| 13:31 |
Grappige invalshoek, maar toch moet je kiezen hoor :)
| 13:41 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen