Zo sneu.....

Zo sneu.....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen vrijdag hoorde ik onderweg naar mijn werk in de auto dat de 3 js een theatertour gaan doen met muziek van U2. Ik heb hen dat vorig jaar bij de vrienden van Amstel live ook zien en horen doen en dat doen ze dus fantastisch goed. Ik kreeg daarom ook meteen de kriebels om te kijken wanneer de heren in de buurt bij ons te zien zouden zijn. Direct na mijn werk op het grote www gesprongen en tot mijn verrassing bleek dat ze meerdere locaties in ons mooie Friesland aandoen, dit moest ik maar eens even met mijn wettige kort sluiten. Vol enthousiasme stuur ik hem een appje met de vraag zullen we? waarop ik terug kreeg....nee..... 

Dit had ik niet verwacht maar na even heen en weer geappt te hebben zou hij er eens naar gaan kijken. Dat sprak me meer aan dan het korte maar krachtige nee.

Die middag moest op verjaardag visite bij mijn dinnetje om de 6e verjaardag van hun kanjer te vieren. We gaan vaker met hen naar een concert of zo dus ik vertel van de 3js en de tour en ook zij meteen enthousiast. Mijn dinnetje is heerlijk impulsief en die roept direct we bestellen gewoon kaarten dan gaat hij wel mee maar ik, een beetje ouder en wijzer,  ahum, weet haar tegen te houden want zo steek ik niet in mekaar, dit doen mijn wettige en ik in overleg. De man van mijn dinnetje stuurt mijn wettige nog een appje met de poster van de tour en de tekst erdoorheen geschreven: we gaan!!! Er kwam geen reactie meer terug. Afijn ik liet het rusten en zei er die avond nog wel even op terug te komen

 Eenmaal thuis waar mijn mannetje inmiddels ook al weer was, zag ik direct aan zijn snoet dat er wat was. Al snel werd me duidelijk waarom hij niet reageerde op onze enthousiaste appjes. Hij was namelijk in de veronderstelling dat er kaartjes waren besteld door onze vrienden, hij moest het nu wel vertellen en was eigenlijk best teleurgesteld omdat,  hij al kaartjes geregeld had als valentijn cadeau voor mij..............

Ik vind het zo lief, hij doet normaal nooit aan valentijn en dan nu dit.... ik voel me zo schuldig.....had ik maar niets gezegd op de verjaardag....had ik onze vriend dat appje maar niet laten versturen....had ik...had ik... ik kan er niets aan doen maar ik vind het zo sneu voor hem.

 Ik heb zijn cadeautje al weken verstopt in huis liggen, maar t voelt nu wel een beetje dubbel om morgen te geven, misschien doe ik het vanavond al wel.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (20 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat zijn jullie lief voor elkaar !!
| 15:57 |
We houden van elkaar hihi
| 16:32 |
Das mooi......:)
| 16:42 |
Wat lief van hem
| 11:55 |
absoluut, mijn allessie hihi
| 12:08 |
:-)
| 12:09 |
Ze zijn goed ook
| 09:09 |
••
| 08:22 |
aww hoe lief wel
| 17:41 |
Zeker weten
| 22:45 |
wel lief van hem!
| 20:15 |
Absoluut !!!
| 21:25 |
Wat lief van hem zeg!
| 19:21 |
Mijn allessie
| 21:26 |
Aiai zonde van de verrassing.
| 17:40 |
...soms doe je iets met bepaalde intenties en dan loopt het mis, heb het ook al voor gehad, maar eigenlijk is het allemaal met goeie bedoelingen gedaan en komt het allemaal wel goed ... :-)
| 18:43 |
Was wel heel lief van hem hè :)
| 22:45 |
Super lief !!!!
| 07:31 |
:))
| 13:18 |
Ach jee wat jammer zeg. Had zo ontzettend leuk kunnen zijn. Verrassing in het water gevallen. Nou ja je gaat in ieder geval toch!!
| 20:20 |
Ach, dat is lief van hem.
| 13:18 |
Jammer dat het zo verliep maar wat ontzettend lief van hem
| 08:31 |
Oei, dat klinkt als niet best...
Maar wel lief dat hij die kaarten al had besteld ;-)
Je moet natuurlijk nu wel extra je best doen op Valentijnsdag!
| 20:03 |
ik ga het goedmaken, beloofd !!!1
| 15:21 |
Heel goed :-)
| 15:56 |
Verassing eraf is wel jammer
| 18:43 |
Oh wat zonde van de verrassing. Wel heel lief dus maar niet te lang bij stilstaan.
| 18:10 |
Aawhh Annet wat lief!
Geniet er maar van en niet te veel aan hangen.
| 16:38 |
Ahh wat lief van je wettige. Het is nou eenmaal zo gelopen. Maak er een pre-Valentijn van. Geef je cadeau vanavond.
| 15:57 |
Aaah, zodra hij ziet hoe jij geniet tijdens dat concert is hij dat zo weer vergeten denk ik!
| 15:55 |
Met had ik, blijf je een schuld gevoel ontwikkelen.... zn dingen kunnen gebeuren.
| 15:51 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen