×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Het kan nog erger

Het kan nog erger


In bio

Dacht ik bij de vorige blog dat de ziektes over waren, krijg ik begin maart een herseninfarct. Geen grote maar zo'n geniepige die geen zichtbare schade achter laat. Maar het klinkt zo cliché maar het is echt als je het hebt mee gemaakt. Dus zit ik me suf te piekeren, hersens doen het wel nog steeds, hoe we nou aandacht kunnen krijgen  voor seksueel geweld. Armbandjes in diverse kleuren ben ik persoonlijk erg allergisch voor. Dus dat is geen optie.

Een pleister op de hand, zwart geverfd met stift lijkt me een heel goede vervanging. Heb een klein pleistertje op de  van m'n hand geplakt, lijkt wel een moedervlek. Geen idee hoe de foto hier op te zetten maar daar krijg ik vast hulp bij dus die komt nog. En wie weet volgen meer mensen deze trend.

 En dat brengt me gelijk bij het onderwerp waar ik het over wilde hebben, aandacht voor seksueel geweld: hoe komt het dat dat niet van de grond komt. Daar had ik laatst een gesprek over met iemand die werkelijk niet wist dat er meer dan 1 miljoen slachtoffers van verkrachting zijn. Laat staan al de mensen die er om heen staan zoals ouders, partners, vrienden vriendinnen, collega's enzovoorts. Al discussiërend bedacht ik me dat als mensen hier mee bezig zijn, de slachtoffers zeg maar, dat ze het er niet over kunnen hebben omdat het veel te veel pijn doet om er over te praten. En als ze uit de verwerking zijn dan willen ze er liever niet meer aan herinnert worden. Soort van eureka moment maar geen idee of dat de reden is waarom het zo moeilijk onder de aandacht te brengen.  Waarom krijgt oplichter Lance Armstrong  iedereen aan een armbandje voor kanker onderzoek en wij niet mensen aan een klein zwart pleistertje aan de binnenkant van de hand? Ik blijf het pleistertje dragen helemaal tot aan Santiago de Compostella want ik mag lopen. 18 April gaan we weg. Hopelijk voor die tijd nog een bericht van mij. 

Mocht ik koeien of olifanten van fouten hebben gemaakt dan hoop ik dat jullie me daar op wijzen en waar zet ik die #


help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Karin van der Straaten
Laat  het onderwerp maar belangrijekr zijnd an een enkel foutje-wat verwacht men eigenlijk k denk..nu laat ik expres mijn gedraai staan..ook een ehrseninfarct ..dus........... leesbaar ook nog eens fijn.. k was er ookd e klos van  en nu weer even verbeteren..ben reuze benieuwd naar de wandeling, behoorlijke afstand zeg
20-04-2018 16:35
20-04-2018 16:35 • Reageer
Katrien
Er staan een paar foutjes in, maanden van het jaar schrijven we ook met een kleine letter.
25-03-2018 17:05
25-03-2018 17:05 • Reageer