×

Yoors


Inloggen
×

Yoorspoppen liefde

poppen liefde


Verwijder dit blok d.m.v. de rode knop met het kruisje en sleep nieuwe blokken hiernaartoe. Het rode kruisje krijg je te zien door op deze tekst te klikken. Bekijk het filmpje hieronder voor een korte uitleg over het slepen van blokken.

Vul hier je titel in

speelpoppen verzamelen

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Al vanaf mijn kinderjaren heb ik een passie noem het voorliefde voor poppen. IK wil ermee spelen, ze aankleden, verkleden, leuk neerzetten en verzamelen. Dat aankleden van toen gebeurde met babykleding die ik kreeg van mijn moeder maar het aankleden nu gebeurd met kleding die ik zelf brei of haak.

Hobby

Een andere hobby van mij is dus handwerken, haken of breien. Het liefst brei ik poppenkleding, of haak ik dekentjes of omslagdoeken voor baby's, maar ook pannenlappen vind ik mooi. Wat de afwerking hiervan betreft ben ik heel erg kritisch op mezelf en als iets me niet aanstaat  maak ik het overnieuw. De popjes waardoor ik het handwerken weer opgepakt heb die vond ik op de zolder van mijn vorige huis als vergeten speelgoed van mijn eigen dochters.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.

Vul hier je titel in

Verzamelen. 

Na het aankleden van deze twee gevonden poppen ging ik zoeken naar andere ongeklede poppen. Ik bestelde er steeds een jongen en een meisje en vervolgens zocht ik weer iets om voor deze poppen te maken. truitje, broek en sokjes of muts. Zo vond ik ook Pinterest. Geniaal want nu hoefde ik niet meer continu handwerkbladen te kopen terwijl ik de patronen kon aflezen van het beeldscherm. Ik vind en zoek nog steeds leuke patronen en dan het liefst gratis om op te slaan. Kortom mijn hobby is mijn dagbesteding naast de andere dagelijkse bezigheden.