Verslag dag 2

Verslag dag 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dag twee ging goed!
Ik heb me aan de max 4 glazen gehouden. Wel maximaal gebruik van gemaakt maar ik had om half twaalf savonds pas mijn 2e glas ingeschonken. Probleem is wel echt dat ik dus klaar en klaar wakker blijf. Hoezo gewenning? Pfff

De dag voor oud en nieuw. Zal dat goed gaan? Ik ben er natuurlijk zelf bij. Zie er wel tegenop, we krijgen visite en doorgaans gaat het drinken in een behoorlijk tempo met deze mensen. Ieder zijn/haar eigen drankje en daar standaard shotjes naast.

Ik heb zo geen zin in de kater de dag er op dat dat eigenlijk mijn grootste drijfveer is om me in te houden.
Wens me succesBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes natuurlijk, het is in die dagen dubbel moeilijk :-)
| 12:46 |
Absoluut Rudi, nog een lange weg te gaan.
| 22:50 |
:-)
| 16:05 |
Oké, al is het inmiddels na oud en nieuw: heel veel succes!
Ik schat zo in dat je dat ook nu nodig zult hebben :-)
| 16:17 |
Ik ben de dagen nu inderdaad aan het invoeren.
Oud en nieuw verslag is er nu ook.
| 16:42 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen