×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
My Family

My Family


Een groot geheim vertellen, zo voelt het als ik dit nu schrijf. Het knagende gevoel in je buik, omdat je bang voor hun reactie bent. De nervositeit tijdens het presenteren voor een grote groep mensen, omdat de starende ogen je maar blijven volgen. Zo zenuwachtig ben ik, het klinkt raar, maar ik spreek de waarheid. Ik ben altijd al slecht geweest in het uiten van mijn gevoelens, dus ik hoop dat dit mij daarmee op weg zal helpen. Ook is het fijn om een keer alles eruit te kunnen krijgen, alsof ik de druk van mijn schouders heb gehaald.

Ik heb vele problemen geconfronteerd en ik kijk ernaar uit om ze met jullie te delen, maar eerst zal ik jullie in deze blog een introductie geven over mijn familieproblemen.

Mijn familie

Het is vreselijk. Mijn ouders hebben elke dag ruzie, ze zijn so schaamteloos geworden dat het ze niet eens boeit dat hun eigen kinderen in de buurt zijn. Zelfs als er kennissen zijn houden ze er geen rekening mee. Over rekeningen gesproken, wij staan erg in de schulden en het geld verdienen gaat ook al lastig. Bovendien zijn alle andere familieleden of aan de andere kant van de wereld of ze zijn gierig, zelfzuchtig en egoïstisch. Chaotische familie heb ik, dat weet ik. Ook heb ik de meeste van mijn familieleden bijna niet of zelfs nooit gezien. Zo heb ik mijn overgrootmoeder nooit kunnen zien en is ze nu al gestorven. Mijn oma's en opa's heb ik maar twee keer in mijn hele leven kunnen zien en ik kwam er pas achter dat mijn vader nog een zus heeft.


Niet alleen geven mijn ouders mij druk doordat zij bekvechten, van hen moet ik altijd de beste in alles zijn en zijn ze nooit tevreden met wat ik heb bereikt. Ik doe momenteel VWO en heb geen eens een zeven op mijn rapport, toch is dat niet genoeg voor hen. 'Ben je de eerste van je klas?' 'Waarom heb je maar twee tienen?' 'Waarom heb je zoveel achten?' 'Je moet voortaan beter je best doen.' Ik ben het gewend, maar dat betekent niet dat het me geen pijn meer doet.

Mijn zussen zijn een ander onderwerp. Ik heb altijd wel ruzie met ze, of ik het nou wil of niet, of ik nou iets verkeerds gedaan heb of niet. Mijn kleine zusje heeft een hekel aan mij en mijn grote zus wil mij liever niet in de buurt hebben. Ik snap waarom, maar ik hoop nog steeds elke dag dat zij een reden kunnen zijn dat ik mijn hart weer terug in elkaar kan lijmen.

Dit was een korte introductie over een deel van mijn problemen. Stay tuned for more drama that ruins my useless life.
B&B Entertainment
" Waarom heb je maar 2 tienen" ugh dit heb ik zo vaak gehoord. thxx for sharing your problems, we hebben allemaal harde tijden. Ik heb je gevolgd :)
26-06-2017 00:24
26-06-2017 00:24 • Reageer
xangie4ever
ook al kunnen families soms geen liefde tonen, ze houden we altijd van je!
26-06-2017 00:06
26-06-2017 00:06 • Reageer
xangie4ever
aahw, weet dat er altijd mensen voor je zijn als je een luisterend oor nodig hebt!
26-06-2017 00:05
26-06-2017 00:05 • Reageer