Een nieuw schoolbegin: mijn zeventiende leerjaar!

Een nieuw schoolbegin: mijn zeventiende leerjaar!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Net wanneer ik wil beginnen met het schrijven van mijn nieuwe blog gaat de deurbel. De postbode van de DHL staat voor de deur: ''ik heb een pakketje met schoolboeken voor jou''. Normaal gesproken kan ik niet wachten om een pakketje uit te pakken, wanneer deze door de postbode wordt afgeleverd maar dit pakketje heb ik snel weer weggelegd. Doordat de schoolvakanties bijna voorbij zijn en iedereen weer druk bezig is met boeken bestellen merk ik wel dat het volgende week maandag dan echt zover is: het Hbo! Als ik alle jaren dat ik op school heb gezeten optel dan kom ik uit op 17 jaar, dat is op dit moment gewoon 85% van mijn leven, best grappig eigenlijk!


Al gelijk gaat er van alles door mijn hoofd als ik aan het onderwerp ''school'' denk: ''is het HBO niet te moeilijk voor mij?'', ''kan ik dat wel combineren met werk?'', ''haal ik mijn propedeuse wel het eerste jaar'' maar ook dingen als ''hoe zorg ik ervoor dat deze blog niet te saai of te lang wordt'' stromen door mijn hoofd! Ik heb mijzelf voorgenomen om alles goed te plannen, goed vooruit te kijken en wanneer ik hinder tegenkom ga ik ook vroegtijdig actie ondernemen.


Het rare is dat ik normaal gesproken echt zin heb om naar school te gaan maar momenteel is het alles behalve dat! Ik denk dat het meer komt doordat ik blij was afgestudeerd te zijn en klaar was met alle examenstress en noem maar op. Nu begint het dus allemaal eigenlijk weer opnieuw, want van het Mbo naar het Hbo is eigenlijk een nieuw schoolbegin. Ik weet niet wat ik mij erbij moet voorstellen maar van wat ik om mij heen hoor zal het vast een grote stap zijn. Aan mijzelf ga ik niks veranderen, ik ga het gewoon doen zoals ik het altijd al heb gedaan en dat is tot nu toe altijd goed gegaan: het leven gewoon leven maar in je achterhoofd houden dat school op nummer 1 staat en school altijd voor gaat! Dus een dagje weggaan met vrienden of werken in mijn vrije tijd, het kan allemaal wel maar niet als school daarmee in gevaar loopt SCHOOL GAAT VOOR!


Ik schakel ondertussen even over naar een ander onderwerp: Yoo.rs. Ik merk aan mijzelf dat ik al na 2 dagen een lichte verslaving begin te krijgen. Ik kijk meerdere keren op de website naar nieuwe blogs maar het allerleukste is natuurlijk als ikzelf een bericht op mijn verhalen krijg en nu hoor ik je al denken ''ja omdat je er geld voor krijgt zeker'' en dat is het nou net niet! Natuurlijk is het leuk dat je er wat mee kunt verdienen, maar het allerleukste is gewoon dat ik zie dat mensen met plezier naar mijn verhalen lezen! Ik heb in 48 uur alweer 5 verhalen geschreven en ik probeer het ook elke keer weer om het leuk over te brengen! Het is trouwens niet dat ik niets beters te doen heb, in tegendeel! Dit doe ik meestal als ik thuis kom van vrienden of werk en dan kijk ik wel wat er dan weer te beleven is.


Laat gerust een berichtje achter en als je vragen hebt mag je ze gerust stellen!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes met je opleiding ! spannend
| 00:11 |
Succes met je nieuwe opleiding! Gaat vast helemaal goed komen. Ik vind je schrijfstijl trouwens echt heel erg leuk.
| 09:26 |
Veel succes met je opleiding!
| 18:09 |
Ja zelf begin ik ook de verslaving te merken hahaVeel succes met je opleiding!
| 20:59 |
Heel veel succes met je opleiding!
| 22:24 |
Veel succes met je opleiding! Wat voor opleiding ga je volgen? Ik volg je hier op Yoors.
| 10:31 |
Veel succes anthonio! Hoop dat je je opleiding haalt.
| 15:12 |
Studeren, doe het zo lang en zinvol als je kan. Want geloof me doe je dat niet, dan werk je langer dan je lief is.En ja, Yoors is zeker verslavend en ik hou van deze verslaving. Door de fijne reacties krijg ik vleugels om nog meer te gaan bloggen. En nu maar hopen dat er veel sponsoren dit

platform aantrekkelijk vinden.Of topic, die kip zoetzuur ga ik onthouden. Zodra ik het recept heb, laat ik het je weten.Geniet nog van je vrije weekend.
| 15:01 |
Xiaomi toestellen komen uit China
| 12:02 |
Ik ben ook van MBO naar HBO gegaan! en voor mij was het zeker te doen! Maar tis zeker wel een verschil.. als je er vragen over hebt roep je maar.. Veel succes en doe je best!
| 23:14 |
Mooie post heel veel succes he!
| 21:20 |
Al met al weet ik nog steeds niet wat voor opleiding je gaat doen. Je houdt het wel spannend ;)
| 19:28 |
Ik zou zeggen veel succes met je nieuwe opleiding hopen dat die je mag bevallen hè opleiding
| 19:20 |
Heel veel succes en het gaat je goed!
| 19:19 |
Ga ervoor zou ik zeggen!
| 19:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen