×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Terug van weggeweest...

Terug van weggeweest...


Ik heb even een tijdje niks geplaatst op Yoors, omdat er prive wat omstandigheden waren... 

Nu ben ik weer terug van weggeweest, en hoop ik weer langzaamaan wat dingen te gaan plaatsen :)

Ik denk en hoop dat ik zelf dan ook weer wat positiever ga denken en ga kijken naar dingen...als ik weer lekker van me af kan schrijven... dan moet ik natuurlijk wel wat weten waar ik over moet schrijven... maar dat komt vanzelf wel.. als jullie ideetjes hebben waar ik eventueel een gedicht over kan schrijven.... reageer dan hier onder :).. dan kom ik er zo langzamerhand weer in, om weer blogs/gedichten te schrijven :)
johan_jongedijk
Het is al goed dat je er weer bent
31-01-2017 20:22
31-01-2017 20:22 • Reageer