Terug van weggeweest...

Terug van weggeweest...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb even een tijdje niks geplaatst op Yoors, omdat er prive wat omstandigheden waren... 

Nu ben ik weer terug van weggeweest, en hoop ik weer langzaamaan wat dingen te gaan plaatsen :)

Ik denk en hoop dat ik zelf dan ook weer wat positiever ga denken en ga kijken naar dingen...als ik weer lekker van me af kan schrijven... dan moet ik natuurlijk wel wat weten waar ik over moet schrijven... maar dat komt vanzelf wel.. als jullie ideetjes hebben waar ik eventueel een gedicht over kan schrijven.... reageer dan hier onder :).. dan kom ik er zo langzamerhand weer in, om weer blogs/gedichten te schrijven :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is al goed dat je er weer bent
| 20:22 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen