×

Yoors


Inloggen
×

YoorsCadeautje van mij voor Yoorsdag 2017!

Cadeautje van mij voor Yoorsdag 2017!


Op deze eerste Yoorsdag wil ik graag iets bijdragen in de vorm van een Cadeautje. Voor degene die dit uiteraard leuk vinden en willen.

Zoals misschien bij sommige bekend heb ik twee boekjes geschreven Roze met blauw lint, een autobiografisch boekje over mijn leven en het leven met ons transgender kind. Deze is 21 maart 2015 gelanceerd. In Februari 2016 is daar de Wereld van Fien bij gekomen. In negen kleine verhaaltjes vertelt Fien hoe zij het ervaart om Dyslexie en een lichte verstandelijke Handicap te hebben. De tekenen hierbij zijn gemaakt door mijn oudste Dochter. Ik zal 1x Roze met blauw Lint weggeven  en vier Fien boekjes 

Laat me in een Reatie weten welke je zou willen, en waarom. Om het even de tijd te geven zal ik de actie  tot Zondag 19 maart 20.00uur laten doorlopen!