Cadeautje van mij voor Yoorsdag 2017!

Cadeautje van mij voor Yoorsdag 2017!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op deze eerste Yoorsdag wil ik graag iets bijdragen in de vorm van een Cadeautje. Voor degene die dit uiteraard leuk vinden en willen.

Zoals misschien bij sommige bekend heb ik twee boekjes geschreven Roze met blauw lint, een autobiografisch boekje over mijn leven en het leven met ons transgender kind. Deze is 21 maart 2015 gelanceerd. In Februari 2016 is daar de Wereld van Fien bij gekomen. In negen kleine verhaaltjes vertelt Fien hoe zij het ervaart om Dyslexie en een lichte verstandelijke Handicap te hebben. De tekenen hierbij zijn gemaakt door mijn oudste Dochter. Ik zal 1x Roze met blauw Lint weggeven  en vier Fien boekjes 

Laat me in een Reatie weten welke je zou willen, en waarom. Om het even de tijd te geven zal ik de actie  tot Zondag 19 maart 20.00uur laten doorlopen! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuke actie! Ik doe niet mee, maar vind het erg lief!
| 10:05 |
Heel leuk hoor :))
| 07:14 |
Mooie blog en ik ben altijd geïnteresseerd in verhalen over kinderen, dus ik ben heel nieuwsgierig naar je boekjes. Heb geen voorkeur ;)
| 22:11 |
Wat leuk, zo'n weggeefactie!
| 21:21 |
Erg mooie bijdrage voor Yoorsdag 2017.
| 21:05 |
Wat leuk en interessant!
| 21:03 |
Wat leuk happy yoorsday.
| 20:29 |
Hey leuk!
Beide onderwerpen lijken me ontzettend interessant.
Zelf identificeer ik als panseksueel. En ik merk ook wel dat binnenshuis niet altijd de typische moeder-vaderrollen gelden hier. Net omdat ik soms meer testosteron tentoon spreid dan mijn man.
Aan de andere kant zou het niet willen/kunnen erkennen/volgen van de kastpatronen in deze maatschappij en het niet verstaan waarom iedereen het nog bestaan ervan normaal vind, wel eens mijn eigen "handicap" kunnen zijn.

Soit, de Max mag volgende maand met school starten en dan zijn nieuwe boeken met grotemensenonderwerpen in kindertaal mooi meegenomen. Ik probeer hem op te voeden met gezonde zin voor integrale diversiteit op elk mogelijk vlak omdat iedereen het talent "zichzelf zijn" hoort te kunnen ontplooien zonder dat de maatschappij een minderwaardigheidscomplex aanpraat wanneer er niet aan doormanneninpinguinpakuitgevonden standaarden, normen en regels wordt voldaan.
En daarom wil ik dus best een boekje winnen. Omdat je onderwerpen perfect in mn opvoedingsvaarwater lijken te varen.
Ik zou opteren voor de wereld van Fien, omdat het me ook leuk lijkt kindertekeningen te kunnen aanwijzen wanneer ik mn kind er uit voorlees.
Zit ie makkelijker mee in de leefwereld en wordt ie ook meteen bewust dat grootsheid niet gereserveerd is voor de groten alleen. ;)
| 19:06 |
Hallo astrid ook jij bedankt voot deze yoors dag
| 18:48 |
Wat een leuk gebaar
| 18:07 |
Hartstikke leuk dat je dat doet. Ik gun het een ieder die het wilt.
| 17:04 |
Wauw heel mooi initiatief
| 16:39 |
Heel leuk initiatief!!
| 16:35 |
Een heel mooi initiatief. :-)
| 16:26 |
Leuk initiatief van je. Een Happy Yoorsdag
| 16:16 |
Gave actie Astrid!
| 16:13 |
ohh zo leuk
roze met blauwe lint lijkt me enorm interessant om meer over het onderwerp te weten te komen uit een andere invalshoek
ik zou het zowel handig vinden gewoon in mijn vrije tijd maar ook als mijn rol in de hulpverlening
| 16:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen