Geen woorden maar daden!

Geen woorden maar daden!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Coolsingel, maandag 15 mei 2017

De titel, zomaar een zin uit het mooiste clublied van het land, misschien wel van de wereld. Dat de meningen daarover verdeeld zijn besef ik me. 

Ik neem u nog even kort mee naar zondag 7 mei 2017. Heel Rotterdam in rep en roer, want vandaag ging Feyenoord 'wel even' kampioen worden! Niet dus! Teleurstelling en verdriet, zo ook bij mij. Hoe anders was dat zondag 14 en maandag 15 mei 2017! Wat een geweldig feestje hebben we gehad, en wat hebben onze jongens het goed gedaan dit seizoen! Met heel veel spanning hebben we de laatste wedstrijd zitten kijken, en al binnen een minuut was de spanning eruit, onze enige echte Dirk Kuyt maakt een schitterend doelpunt! Dat er daarna nog twee zouden volgen had niemand, met op de laatste plaats Dirk zelf niet durven dromen. Daar is de afgelopen dagen al genoeg over gezegd en geschreven.  Ik wil graag mijn verhaal, mijn emotie met jullie delen.

Vanaf 1 mei begint het toch wel te kriebelen, zenuwen nemen met de dag toe.  Vrijdag bereikt het hoogte punt als ik een berichtje krijg van een vriendin,  er worden mensen gevraagd die graag een kampioens tattoo willen laten zetten voor televisie opname's.  Helaas moet je wel per direct kunnen. Maar mijn vriendin geeft niet op, ze blijft vragen en eventueel maandag, bij winst op Exelcior en dus het kampioenschap, worden er ook mensen gevraagd, Natuurlijk vind ik dat geweldig, en na heel leuk contact met Tattoo Bob is de afspraak snel gemaakt. Bij verlies gaat het hele feest natuurlijk niet door, en jawel, ze verliezen.  

De woensdag erna, als ik net een beetje bekomen ben van de teleurstelling, krijg een telefoontje van de tattoo shop, of ik a.s. maandag, als we tegen Heracles de titel pakken, alsnog wil komen. Nou daar hoef ik natuurlijk niet lang over na te denken. Afspraak staat!! Met een veel rustiger gevoel als de week ervoor leven we naar de wedstrijd toe, ongelooflijk wat een verschil.  Na 90 minuten als eindelijk het laatste fluitsignaal klinkt, komen alle emoties los. Ik huil van geluk, van blijdschap, en kan niet meer stoppen, wat een ontlading na 18 jaar!!! Zo enorm trots dat is niet voor te stellen als je het niet voelt.

Maandag gaan we vroeg op pad, ik word om 8.45 verwacht. Drukte van belang want er wordt ook live radio gemaakt voor Q-music.  Als dat is afgelopen,ben ik aan de beurt, camera's van Editie NL en Fox Sports worden op mij gericht, terwijl in mijn arm het naaldje hevig begint te trillen.  Twee interviews geef ik, voor Editie NL en Fox sports, en later nog als de verslaggever van EditieNL live gaat op Facebook. Nare reacties waren niet van de lucht, maar ja dat is toch echt hun probleem en niet het mijne! Ik ben er enorm trots op!! Wat anderen er ook van vinden.  

Mijn cluppie zit in mijn hart, in mijn ziel, in mijn bloed. Voor altijd!!

De filmpjes zijn te bekijken via mijn eigen Facebook of de Facebookpagina van EditieNL het Live filmpje van maandagmorgen 15 mei 2017.  Het interview van Fox Sports  is hier te zien! Vanaf ongeveer minuut 18.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leef je eigen leven
Niet dat van anderen
Als jij blij bent,is dat het belangrijkste
| 07:50 |
Zo is het! Dank je wel!
| 07:52 |
Gefeliciteerd met het kampioenschap.
| 13:37 |
Dank u!!
| 15:50 |
O geweldig, het trotse gevoel deel ik met je, zover om een tattoo te laten zetten ga ik niet, mijn huid heeft al genoeg moeten doorstaan om een tatoeage ook nog eens aan te kunnen. Maar hen die dat graag willen, weerhoudt ik er niet van.
| 15:28 |
Zo is het, laat die nare reacties maar lekker van je afglijden. De tattoo is mooi. Goed artikel Astrid!
| 13:56 |
Dank je wel lieverd! Xxx
| 14:08 |
Fantastisch. De ontlading en de beleving is des te groter als het na zoveel jaren weer eens lukt. Van harte gegund
| 13:55 |
Dank je wel! Xx
| 14:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen