Het is zover!

Het is zover!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met gepaste trots kan ik bekend maken dat mijn nieuwe boek vanaf vandaag te koop is! We ontkurken voorzichtig de champagne en eten een klein stukje taart zonder te vergeten waar het op 4 mei eigenlijk omgaat. Gisteren mocht ik de allereerste papieren versie met de post ontvangen. Het boek heeft een niet alledaags formaat van 17x17 en is behalve online ook gewoon via je eigen boekhandel te bestellen met ISBN: 

978-94-0224-505-9
Nu is het wachten tot de persberichten vanuit de uitgeverij verstuurd gaan worden. Of wachten... ik moet natuurlijk nu keihard aan de bak om promotie te maken! Iets wat ik best lastig vind, zeker online, om zo veel mogelijk mensen te bereiken.  In het boek zijn ook een aantal bijdragen van anderen te vinden gerelateerd aan het onderwerp. O.a. blogster hier op Yoors  Elisabeth's Kitchen  heeft een mooi stukje geschreven. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk! Deze ga ik delen!
| 23:48 |
Van harte met je boek en heel veel succes met de verkoop
| 23:30 |
Proficiat!! veel succes met het boek
| 17:47 |
Gefeliciteerd! Ik wens je een voorspoedige verkoop!
| 06:23 |
Gefeliciteerd met je boek!
| 14:33 |
Gefeliciteerd Astrid! Veel succes met de verkoop!
| 21:59 |
Gefeliciteerd met deze mijlpaal, heel veel succes!
| 14:09 |
Bedankt! Gaat vast lukken hoop ik ;-)
| 15:07 |
heel veel succes toegewenst!
| 13:38 |
Dankjewel!
| 13:43 |
Ik ga deze post iig. Veel voor je delen
| 13:06 |
Lief! Dankjewel!
| 13:12 |
Yoors welcome
| 13:13 |
Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je veel exemplaren mag verkopen en er veel mensen mee kan helpen. 
| 12:55 |
Dank je wel! Ik weet eindelijk hoe ik nu moet taggen, dus bij deze gedaan! ;-) Ik hoop ook dat het veel gelezen wordt!
| 13:02 |
Top! 
| 13:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen