Mijn afslankmonoloog

Mijn afslankmonoloog


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afvallen, jeetje breek me de bek niet open! Toen ik in oktober 2015 de diagnose diabetes kreeg ben ik begonnen, elke avond wandelen, op mijn voeding letten , vooral op de koolhydraten want daar reageerde mijn suikerspiegel enorm op. Één aardappel en mijn waarde steeg tot aan Mars en weer terug. Dat ging goed, mijn volgende weeg moment was ik bijna vier kilo kwijt! Yes, alleen met alleen een tabletje kreeg ik ondanks mijn harde werken mijn suikerwaardes niet stabiel, aan de insuline dus. Je kan er alleen wel wat van in gewicht aankomen, werd er verteld.  Ja dat heb ik geweten, in plaats van afvallen kwam er toch 1,5 kilo bij maar dat bleef verder stabiel. Tot afgelopen oktober, mijn huisarts gaf mij prednison. En ondanks dat ik er alweer een tijdje vanaf ben heb ik nog steeds een opgeblazen ballonnen kop!! Dat kan wel tot een half jaar duren, en bedankt he dok!  Hieronder mijn afslankmonoloog:

Man of vrouw? vrouw

Afvallen of aankomen? Afvallen

Welke diëten heb je gevolgd? Geen standaard dieet, gewoon zo gezond mogelijk en niet TE veel van alles.

Welk dieet wil je nooit meer volgen? Sowieso zou ik nooit aan een crash dieet beginnen

De spiegel is je beste vriend of je ergste vijand? Op dit moment  mijn ergste vijand.

Ik heb ook een recente foto van mezelf bijgevoegd zodat ik mijzelf eraan kan herinneren hoe het was, want ik blijf de strijd toch voeren! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prednison is wel echt verschrikkelijk, gelukkig voor jou heb je een leuk gezicht.
| 08:09 |
Dank je wel!
| 08:35 |
:-)
| 10:37 |
Ik heb ook prednison gehad vreselijk ik slik het nooit meer.

Ik volg koolhydraatarm dieet ik ben 23 kilo afgevallen maar vind het wel lastig om vol te houden
| 21:21 |
Hey leuke blog! Had je mijn blogje al gezien over de suikerdetox? Je mag altijd eens gaan kijken... En verbeteringen aanbrengen want als diabeet ben je natuurlijk een veel grotere ervaringsdeskundige dan Ik!
| 13:13 |
Een ervan zojuist gelezen, ga ze binnenkort allemaal lezen! Ben je gaan volgen zodat ik het kan bijhouden ;-)
| 13:23 |
Ja ik volg je ook. Leuk! Xxx
| 13:25 |
Gezellig! Xx
| 13:26 |
Tof dat je eraan hebt meegedaan!
| 12:54 |
Thanks! Stokje achter de deur! Don't give up!
| 12:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen