×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Roze met blauw lint Deel 4

Roze met blauw lint Deel 4


Roze met blauw lint deel 4


We hebben het leuk samen. Als ik werk, zorgt Richard ervoor dat hij gekookt heeft als ik thuiskom. Het lijkt alsof we elkaar al veel langer kennen dan drie maanden. Het weekend hebben we afgesproken met Sander, Eva, Sam en Christel om uit te gaan. We gaan naar Hollywood in het centrum van Rotterdam. Onze favoriete DJ, Lady Dana, draait daar die avond dus we hebben er allemaal enorm veel zin in. Sander, Sam en Richard hebben hem behoorlijk hangen, Christel gaat haar eigen gang en vermaakt zich opperbest met alle andere aanwezigen, vooral die van het mannelijk geslacht. Terwijl ik met Sam en Eva aan het praten ben, zie ik Sander en Richard in een hoekje staan fluisteren. Als ze uitgepraat zijn loopt Sander mij voorbij, geeft me een lieve, vriendschappelijke, kus op mijn wang en gaat voor Eva die naast me staat op zijn knieën zitten. Oh lieve help, denk ik, San doe alsjeblieft even normaal, er zijn meer vrouwen dan kerken en uitgerekend Eva ga je ten huwelijk vragen. Tot mijn verbazing vraagt hij Eva niet ten huwelijk maar zegt hij dat hij een kind van haar wil. Ik ben in totale shock. 

Dit is nog veel erger dan trouwen, gaat het gelijk door me heen. Eva is natuurlijk door het dolle heen en zegt dat zij dat ook graag wil en zegt ‘ja’, voor zover dat natuurlijk een goed antwoord is op deze vraag. Voor even is de planeet van Sander en Eva en ik aanschouw nog steeds in volledige shocktoestand het hele tafereel als Richard achter me komt staan en mij liefkozend kusjes in mijn nek geeft. “Astrid,” fluistert hij in mijn oor, “ik wil je wat vragen.” Oh nee hè, ik ben nog steeds totaal verbijsterd van Sanders actie en jij gaat me nu wat vragen! “Astrid hoor je me?” “Ja, Richard ik hoor je.” “Ik hou ontzettend veel van je en ik wil je vragen...” “Richard, wat wil je vragen? Ik ga niet met je trouwen, althans nog niet, dus als je dat wilt vragen bespaar je de moeite en een complete afgang.” “Nee As, dat wil ik niet vragen, ik wil dat jij de moeder wordt van mijn kinderen. Nu, volgend jaar, over twee jaar, wanneer jij er klaar voor bent.” “Oké,” zeg ik zonder erbij na te denken en word ik ineens van alle kanten gezoend en geknuffeld door Sander, Sam en Eva. En Christel? Die heeft helemaal niks door en gaat helemaal op in de aanwezige mannen. Alcohol is echt niet goed voor je bedenk ik me. 

Totaal de weg kwijt en compleet verward gaan we halverwege de nacht naar huis. Sander en Eva naar hun eigen huis en Sam en Christel blijven bij ons slapen. De volgende dag ben ik nog steeds een beetje in de war, ik voel dingen die ik nog nooit eerder heb gevoeld en weet hier geen raad mee. Het is zondag dus we besluiten een lekkere rustige dag te houden. Als Sam en Christel na het avondeten weer weg zijn, stel ik Richard voor een weekendje naar Antwerpen te gaan. Hij vindt het een goed idee en we besluiten dat eind maart, begin april een goed moment is, omdat het dan wat minder koud is. De weken tot we naar Antwerpen gaan verlopen normaal. We hebben gezellige avondjes met Eva, Sander en Sam of we gaan met ons vieren naar een voetbalwedstrijd .
Referendaris
Wow, intense tijd geweest voor jullie....
05-06-2017 20:24
05-06-2017 20:24 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Oh ja, dit moment. Heftig.
01-06-2017 09:17
01-06-2017 09:17 • Reageer
Lifestyle Blogster
Heel erg mooi
31-05-2017 00:01
31-05-2017 00:01 • Reageer