30 Days Blog Challenge - Day3: Wat zit er in mijn tas

30 Days Blog Challenge - Day3: Wat zit er in mijn tas


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dag 3 alweer van mijn blog. Vandaag gaat het over wat er in mijn tas zit. Voor vele vrouwen een makkelijk te beantwoorden vraag.. maar niet voor mij. Waarom? Lees dan snel verder. 

Vele vrouwen hebben standaard een tas bij zich. Of deze nou groot of klein is. Ik ben niet zo'n "typische" vrouw. Waarom dan niet zal je denken. Nou puur omdat ik niet standaard een tas mee heb. 

In het hoesje van mijn mobiel heb ik alle belangrijke pasjes zitten en wat contant geld.                                                    Verder heb ik alleen een tas mee naar mijn werk. Een gewone schoudertas waar meer rommel en papieren inzitten dan hele nuttige dingen. Ook mijn make-up zit op dat moment dan in mijn tas. 

Verder heb ik eigenlijk alleen grote weekendtassen. Dit omdat ik momenteel "woon" bij mijn schoonouders door de weeks omdat ik hier ook mijn werk heb. In het weekend gaan wij vaak naar mijn vader of als het seizoen begonnen is naar de camping waar onze eigen caravan staat. In deze tassen zit dan natuurlijk voornamelijk kleding en soms wat tekenspullen. Best wel saai als ik er zo dan eens over nadenk!

Wat heb jij in je tas zitten? En kan je je wel in dit verhaal vinden? Laat het mij dan zeker even weten! benieuwd naar morgen? Dan de vraag aan welk tv programma ik mee zou willen doen... zal ik dan alvast stiekem verklappen dat ik dat al wel eens gedaan heb!! Lezen dus morgen!

Liefs Aurora

PS. Dit is echt een foto van 4 jaar geleden hahaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke blog, leuk geschreven!
| 19:18 |
Dankjewel!
| 19:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen