×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
30 Days Blog Challenge - Day4: aan welk tv programma zou ik mee willen doen

30 Days Blog Challenge - Day4: aan welk tv programma zou ik mee willen doen


Dag 4 alweer! Zal er meteen aan toevoegen dat ik deze gisteren ben vergeten up te loaden dus vandaag komen er 2!

Vandaag gaat het over in welk tv programma ik zou willen?!

Nou zijn er zat programma's op tv waar ik wel eens aan mee zou willen doen. MAAR...

Ik heb ook al meegedaan aan een tv programma. Namelijk het programma: Jouw vrouw, Mijn vrouw VIPS. Ik zat ik de aflevering met Peter Jan Rens en Rob Geus.

Waarom ik hier in zat zal je denken? Omdat ik met meneer Kaktus oftewel Peter Jan Rens zou gaan samenwerken aan een nieuwe comeback van de grote meneer Kaktus show. Ik zou hierin de rol van mevrouw stemband gaan vervullen. Door smerige spelletjes enzo is het uiteindelijk hier niet van gekomen. Gelukkig ben ik zelf zo slim geweest om hier zelf geen geld of iets dergelijks in te steken. En je veel mensen hebben mij gewaarschuwd en ben dan ook behalve wat tijd niks verloren.

Buiten dit alles was het een hele ervaring met de camera's enzo om mij heen. Het was erg leuk maar duurde wel lang en er is heeeeel veel uitgeknipt. Ik vond het wel erg interessant om mee te maken en te beleven. Kan wel verklappen dat het raar is om jezelf terug te zien op tv. Mijn telefoon ontplofte ook bijna gewoon omdat ik niks mocht vertellen dus bijna niemand het wist! Ik ben aardig wat gewend omdat ik in de entertainment heb gewerkt en een opleiding heb gedaan maar dit is toch wel weer wat anders.

Ondanks de wat mindere ervaring met de personen waarmee ik op tv was zou ik het toch wel weer willen! Het geeft een kick die moeilijk te omschrijven is! Aanrader dus voor iedereen om eens te proberen.

Hieronder zal ik een fragment van de aflevering plaatsen zodat jullie ook even kunnen lachen!

Laat je even weten wat je er van vind? Ik ben wel benieuwd! In welk tv programma zou jij willen komen?

Liefs Aurora

https://youtu.be/LOXZ8Q8m7n0

cwithc
Dat lijkt me ook wel een hele leuke ervaring alleen jammer dat het toch niet helemaal gelopen is zoals de bedoeling was. Als ik uit alle programma's zou mogen kiezen dan zou ik voor wie is de mol gaan. Ik vind dat zo'n leuk programma
15-02-2017 18:39
15-02-2017 18:39 • 1 reactie • Reageer
Aurora Caspers
Een leuke ervaring was het zeker. Heb er ook goede en positieve dingen aan overgehouden waaronder een paar leuke mensen. Wie is de mol vind ik wel leuk om te kijken maar volg het niet altijd. Lijkt me overigens wel een heel gaaf programma om aan mee te doen!
15-02-2017 19:28
15-02-2017 19:28 • Reageer
DvdVelden Blog
Interessant om te weten, goed dat je gelukkig alleen maar tijd bent verloren. Ik heb aan xfactor mee gedaan.. Maar niet uitgezonden. Was te jong en nog te geboden aan mijn opleiding.
15-02-2017 18:34
15-02-2017 18:34 • 1 reactie • Reageer
Aurora Caspers
Dankjewel! Ja erg blij dat het niet erger is verlopen. Gaaf zeg x factor. Wat heb je voor optreden gedaan?
15-02-2017 19:27
15-02-2017 19:27 • 1 reactie • Reageer
johan_jongedijk
Heb ooi meegedaan aan de stuif eens in met de accordeon in de jaren 60 70
15-02-2017 17:49
15-02-2017 17:49 • 1 reactie • Reageer
Aurora Caspers
Wauw. Accordeon vind ik altijd gaaf om bespeeld te zien worden. Ken het concept verder niet. Iets te jong voor!
15-02-2017 19:26
15-02-2017 19:26 • 1 reactie • Reageer