×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


30 Days Blog Challenge - Day4: aan welk tv programma zou ik mee willen doen

30 Days Blog Challenge - Day4: aan welk tv programma zou ik mee willen doen


Dag 4 alweer! Zal er meteen aan toevoegen dat ik deze gisteren ben vergeten up te loaden dus vandaag komen er 2!

Vandaag gaat het over in welk tv programma ik zou willen?!

Nou zijn er zat programma's op tv waar ik wel eens aan mee zou willen doen. MAAR...

Ik heb ook al meegedaan aan een tv programma. Namelijk het programma: Jouw vrouw, Mijn vrouw VIPS. Ik zat ik de aflevering met Peter Jan Rens en Rob Geus.

Waarom ik hier in zat zal je denken? Omdat ik met meneer Kaktus oftewel Peter Jan Rens zou gaan samenwerken aan een nieuwe comeback van de grote meneer Kaktus show. Ik zou hierin de rol van mevrouw stemband gaan vervullen. Door smerige spelletjes enzo is het uiteindelijk hier niet van gekomen. Gelukkig ben ik zelf zo slim geweest om hier zelf geen geld of iets dergelijks in te steken. En je veel mensen hebben mij gewaarschuwd en ben dan ook behalve wat tijd niks verloren.

Buiten dit alles was het een hele ervaring met de camera's enzo om mij heen. Het was erg leuk maar duurde wel lang en er is heeeeel veel uitgeknipt. Ik vond het wel erg interessant om mee te maken en te beleven. Kan wel verklappen dat het raar is om jezelf terug te zien op tv. Mijn telefoon ontplofte ook bijna gewoon omdat ik niks mocht vertellen dus bijna niemand het wist! Ik ben aardig wat gewend omdat ik in de entertainment heb gewerkt en een opleiding heb gedaan maar dit is toch wel weer wat anders.

Ondanks de wat mindere ervaring met de personen waarmee ik op tv was zou ik het toch wel weer willen! Het geeft een kick die moeilijk te omschrijven is! Aanrader dus voor iedereen om eens te proberen.

Hieronder zal ik een fragment van de aflevering plaatsen zodat jullie ook even kunnen lachen!

Laat je even weten wat je er van vind? Ik ben wel benieuwd! In welk tv programma zou jij willen komen?

Liefs Aurora

https://youtu.be/LOXZ8Q8m7n0

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties