Ik mis je mam...

Ik mis je mam...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

2 jaar geleden met zonsopkomst keek ik je samen met Marc na hoe je wegreed bij ons vandaan. Zo onwerkelijk... maar zo echt. We missen je mam, maar je hebt gelukkig nu geen pijn meer. En dat is wat ons troost. Ik hoop dat je samen bent met Sam maar ook met moike. En dat je tevreden bent over hoe we het allemaal doen. Voor altijd in ons leven op wat voor manier dan ook....... ❤️Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
het gemis blijft,
helaas spreek ik uit ervaring, moet mijn moeder alweer 7 jaar missen
| 22:48 |
Sterkte, mooi beschreven wel...
| 15:58 |
Sterkte met de pijn. Geniet van de herinneringen.
| 06:10 |
Dank je wel. Dat doe ik zeer zeker.
| 06:13 |
Graag gedaan, vroege vogel. Fijne dag.
| 06:21 |
Heel veel sterkte en koester de mooie momenten
| 21:03 |
Dank je wel
| 06:07 |
Sterkte die pijn zal niet zomaar verdwijnen.
| 19:03 |
Dank je wel
| 06:07 |
Heel veel sterkte ♡
| 18:40 |
Dank je wel
| 06:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen