×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Op avontuur naar Istanbul 1.1

Op avontuur naar Istanbul 1.1


In voorbereiding op mijn avontuur zit ik van alles te overpeinzen. Hoe zit het eigenlijk met al die dingen die wij hier gewoon vinden? Maar die daar toch echt wel heel anders zijn. Bijvoorbeeld de toiletten,  hurktoiletten? Dat heb ik nog nooit gedaan haha! Is dat een beetje te doen? En dan de hoofddoeken en blote benen op straat , is dat niet of wel nodig? Of kijken ze je dan raar aan? En geld? Turkse lira, hier vast pinnen of daar?  Wat is wijs? Wie heeft er nog tips? Want er zijn vast nog wel meer dingen waar ik aan moet denken. Ik ben nog nooit naar een islamitisch land geweest, en  ik wil natuurlijk niet als domme Hollandse kaaskop overkomen. En wil de Turkse mensen absoluut ook niet beledigen met mijn onwetendheid. Dus laat alsjeblieft veel tips een weetjes voor me achter om dit avontuur een succes te maken 😘😘 Oja en voor ik het vergeet hoe heten de lekkerste lekkernijen want ik mag graag van alles proeven😜
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties