Op avontuur naar istanbul1.3

Op avontuur naar istanbul1.3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

nou daar zit ik dan. Helemaal alleen op Schiphol in de jungle van vliegtuigen en reizende mensen. De kriebels in mijn buik maar dat schijnt er bij te horen. Vanavond 23:10 gaat mijn vliegtuig en dus nog even tijd over voor een berichtje. Het was al weer 19 jaar geleden dat ik op Schiphol was maar jeetje mienna wat is er een hoop verandert. Maar ik heb er zin in, een keer zonder man en kids op avontuur. Ik hou heel veel van ze hoor vergis je niet. Maar dit lijkt me heerlijk. Inmiddels beginnen de Turkse mensen zich om me heen te verzamelen en ik versta ze echt helemaal niet. Haha tot zo ver.... 

ik ga zo vliegen!!!!!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
echt heel cool!!
| 15:05 |
Ooh spannend zo alleen
| 10:57 |
Heel veel plezier! Stoer van je hoor.
| 10:32 |
Een leuk avontuur cool
| 04:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen