Hoe maak je nou die dots vraagt men zich af

Hoe maak je nou die dots vraagt men zich af


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat leuk dat jullie mijn werk waarderen :) Ik krijg veel vragen hoe of ik nou die dots maak.Daar wil ik wat over vertellen.  Ik kan het simpel zeggen, door jullie te vertellen dat ik een goede acrylverf gebruik, een glans medium, en dotpennen, maar ja dan weet je nog niet veel he.  Het is nl de mix van de verf die ervoor zorgt dat je deze mooie dikke dots maakt. De verf die ik gebruik is verschillend. Meestal van het merk Amsterdam, maar ook Derwi, Martha Stewart en andere craftverf.  Je moet deze verf mengen met een medium (elk soort is oke), dit doe je om de verf te verdunnen en te laten glanzen. Als je de verf te dun maakt, dan krijg je platte dots. Als je de verf te dik maakt krijg je lelijke punten ipv mooie ronde dots. Het mengen is dus een precisie werkje. Om je een idee te geven zit de structuur zo ongeveer tussen volle en halfvolle yogurt in.  Dat vergt wat oefeningen. Dan de dotpennen. Ikzelf gebruik houten haaknaalen. Die heb je in verschillende maten. Je kunt ze per set verkrijgen (ook bij mij www.mandalaschilderworkshop.nl). Ze gaan meestal van 2 mm tot 10 mm. Ik gebruik de platte achterkand en daar maak ik de mooie dots mee. Voor het fijnere werk gebruik ik nailartpennen. En zo maak ik mijn schilderijen en andere werken. 

Ik hoop dat ik hiermee jullie vragen heb beantwoord :) 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat maak jij mooie kunst Christina! Ik heb al je blogs in een mapje gepind op Pinterest! ;)
| 20:19 |
O dat is lief, dank je wel voor het mooie compliment :)
| 20:45 |
Wat grappig dat je haaknaalden gebruikt. Ik heb het vroeger met spijkers gedaan. Zal de kleerhanger morgen eens opzoeken.
| 17:06 |
Ja dat kan ook natuurlijk. Maar het fijne aan deze naalden zijn de omvang. Van 2 mm tot 10 mm.
| 18:15 |
Ik ga later deze week eens op je site kijken. Eerst even werken ;-)
| 14:56 |
Leuk dank je
| 18:43 |
Weer wat geleerd!
| 13:11 |
Nou dat is mooi Hans :)
| 13:14 |
De nailartpennen heb ik, die zijn inderdaad fijntjes. Toch bestaan ze ook superdik. Kwam het laatst tegen maar weet nog niet waar ik ze kan kopen.
| 13:05 |
Ja dat weet ik Ingrid, maar nooit tot 10 mm. En met die kleinere kun je nooit veel grotere dots maken.
| 13:07 |
Nou als ik het zo zie, werken die grote bollen niet mooi. de reden daarvoor is, dat je geen strak gelijnde dots krijgt. Je denk ik heel veel verf verspilt met het indompelen. In bijna alle gevallen gebruik pennen met een platte kant om mooie strake dots te maken. Maar dank je voor het meedenken :)
| 13:19 |
Dank voor het advies, dan ga ik die dus niet bestellen. Ben zelf al in huis gaan zoeken wat ik ook zou kunnen gebruiken. Ik heb geen houten, maar plastic haaknaalden met ronde kant... is ook te proberen. En een potlood waar een gum aan zit. Die gum zou ook geschikt zijn.
| 13:23 |
Je kunt ze bij mij bestellen :) www.mandalaschilderworkshop.nl
| 13:49 |
Had ik al genoteerd. Kan ooit van pas komen.
| 14:12 |
Prima :)
| 14:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen