Heeft 2018 het beste met mij voor?

Heeft 2018 het beste met mij voor?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tja. Ik vind het jaar 2018 steeds vreemder op mij overkomen. Er gebeurt zoveel!

Mijn leven was lekker stabiel, en is dat op zich nog wel hoor: maar er komen steeds allerlei zaken op mijn pad waar ik liever niet aan herinnerd word. Maar toch doe ik het grotendeels zelf. 

In november en december kampte ik met een longontsteking en een borstvliesontsteking. De gehele maand december zat ik ziek thuis. Begin januari startte ik weer met werken, en bouwde rustig op qua werkuren en werkdruk. Nu, begin april, kan ik je zeggen dat ik nog steeds niet fit ben. Lange tijd kriebelhoest gehad, tussendoor keelontsteking, en nu ben ik er zo klaar mee! Maar ja, verder mag ik niet klagen hoor.

Toch is er nog iets anders gaande. Ik begon met schrijven op Wordpress en Yoors, en ik schreef in eerste instantie ‘om het schrijven’, om het eens op papier te zetten. Niet wetende dat het nogal pittig zou worden voor mezelf. Ik ben begonnen met een enorm stuk rouwverwerking, een enorme bak met bagger, van A tot Z, van binnen en van buiten. Wat een puinhoop! En zoveel ook. Ruim voldoende. Kies maar en ik was erbij.

Het is wel frappant dat 2018 van meet af een komen en gaan is van emotie, boosheid, verdriet, dankbaarheid en wat dies meer zij.

Het is inmiddels april. Wat komt er nog meer los? Wat wil ik nog kwijt aan jullie? Nou, me dunkt. Als ik nog even doorga, krijg ik het predicaat van zeurpiet, van hopeloos geval. En dat wil ik niet. En toch moest ik er even doorheen. 

Bedankt voor het geduld. Bedankt voor de wijze woorden, en gewoon: bedankt dat jullie de moeite namen al die rotzooi te lezen. Ja, 2018 is pittig, maar het bracht me ook iets moois. Rommel opgeruimd, grote schoonmaak, en hupsakee, gaan met die banaan! En het schrijven? Dat vind ik nog steeds leuk!

 

 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Schrijven werkt helend hoor ik weleens. Ik hoop dat het zo voor je werkt. Sterkte met je gezondheid, hopelijk brengt de warmte soelaas. Blijf wel schrijven, want ik lees je graag. 
| 08:26 |
Wauw, dankjewel Elisabeth! Ik hoop op inspiratie en schrijfzin!
| 09:21 |
ik vind schrijven een goede manier van verwerking, van je gedachten op een rijtje zetten. Sterkte! Er komen ook weer rustiger tijden.
| 07:06 |
Ja fijn he om je gedachten op 'papier' te kunnen zetten. Machtig mooi medium en de wereld is bijna goddelijk gemaakt. Er is veel om dankbaar voor te zijn!
| 09:20 |
Gewoon lekker blijven schrijven en wij blijven lezen en we zijn geen zeurpieten maar mensen die hun verhalen delen met anderen. Ik hoop dat 2018 nog heel veel goeds in het verschiet heeft voor je!
| 06:49 |
Dankjewel! Het is fijn om deel uit te mogen maken van de yoors-familie . Ik hoop op inspiratie voor vrolijke en boeiende verhaaltjes😘
| 09:18 |
Ik weet zeker dat niemand hier je een zeurpiet zal gaan vinden! Als je nog meer wilt schrijven, dan moet je dat vooral ook doen. Wij lezen het, je krijgt van ons feedback indien we dat willen en/of kunnen doen. Geniet van je leventje en kijk vooruit, want 2018 zal ongetwijfeld ook voor jou heel veel moois in het verschiet hebben. Je krijgt in ieder geval van mij al een virtuele knuffel, gewoon omdat ik dat wil xxx
| 00:27 |
Wat ontzettend lief Diana! De reacties hier zijn hartverwarmend. Een stevige klapzoen terug 😘
| 09:16 |
Ga je twijfelen of je een zeurpiet bent? De gebeurtenissen die jij hebt meegemaakt zijn wel heel ernstig geweest. Knap dat je daar zo goed over kan schrijven.👍 Ik hoop dat je lekker opknapt nu het eenmaal voorjaar geworden is. Gaan we ook gewoon verder met genieten van een vogel en een bloemetje😊
| 22:28 |
Hihihi lief van je. Dat is dan afgesproken.
| 22:31 |
Als je iets kwijt wilt, schrijf het lekker op. Wij lezen het wel voor je, daar wordt je geen zeurpiet voor Too! Zolang jij er baat bij hebt, vind ik het allemaal goed. Ik hoop en duim voor jou dat 2018 verder nog een mooi en gezond jaar mag zijn.
| 21:53 |
Dank je wel Gaya. Ik hoop ook op een gezonder vervolg van dit jaar. Aan het weer zal het niet liggen.
| 22:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen