×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Klein vogelijn op groene tak en een korrel zout...

Klein vogelijn op groene tak en een korrel zout...


Van een klein vogelijn op groene tak en een korrel zout…

Oh, ik word zo blij van vogels. Ik schreef er al eerder over in mijn andere blogs, maar het zal wel vaker aan de orde komen denk ik. Even een waarschuwing: neem mij tijdens deze blog maar even met een korrel zout. Dat is wel verstandig.

Vandaag was een volle en rommelige dag. Er waren een paar vervelende dingen. Mijn man slaapt zeer slecht, en moet opnieuw naar de huisarts. Hij heeft vage klachten, en dit komt waarschijnlijk neer op een hernieuwde kennismaking met cardioloog en neuroloog. En dat terwijl het al lange tijd erg goed ging. Verder was ik zelf bij de huisarts, en kreeg daar last van een hashtag-metoe-momentje. Ik was vergeten te vragen naar een vrouwelijke arts, en of de duvel er mee speelt weet ik niet maar ik ging weer naar huis met de hoofdprijs. Omdat ik netjes opgevoed ben vloek ik niet dit keer. Het krijgt nog wel een vervolg, maar niet vandaag!

Verder had de buurvrouw geen tv, wat haar erg frustreerde vanwege de feestelijke opening van de Olympische spelen. Enfin, heb voor haar het telefoonnummer opgezocht van Telfort, dus ze kon bellen. Helaas stond ze twintig minuten in de wacht, en uiteindelijk heeft haar schoonzoon de boel gered.

Ik hoest momenteel als een zeehondje, en heb aan het eind van de dag toch mijn pilletjes gekregen om het hoesten te dempen. Het heeft wel weer gevolgen voor mijn wekelijkse wijntje, maar zaterdag ben ik sowieso de bob, dus het is niet erg. Om de onrustige dag te sussen adviseerde ik mijn man de vakantie te gaan bespreken en zowaar, dit is gelukt. Wat een gelukje bij een ongelukje. Ondertussen pakte ik mijn camera en ging lekker ouderwets wat vogeltjes op de foto zetten, van achter het glas welteverstaan. Het is veel te koud vandaag!

Het is een rare vrijdag geweest. Een met meerdere gevolgen: maar gelukkig kan ik vanavond slapen als een roos, en hebben we morgen opnieuw de mogelijkheid om een frisse start te maken. En dan schrijf ik misschien weer over hele serieuze en veelbesproken onderwerpen. Maar misschien ook niet. Vandaag was geen dag als alle andere, maar een van een klein vogelijn en een korrel zout.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties