Big ( . )y( . )Problems: Mijn meiden vallen telkens uit mijn bh


Disclaimer:Deze blog is deel van de  AskMe-series te maken, waarin iedereen mij vragen kan stellen. Ik kies een vraag en ik werk het uit in een volgende blog. Deze vragen kunnen anoniem via een persoonlijk bericht of in de reacties gesteld worden. Ik gebruik fictieve namen, maar waargebeurde verhalen.  Het gaat om vragen waarop je op Google niet echt antwoorden kunt vinden, omdat je niet zeker bent of anderen het ook meemaken. Laat een recensie achter als je dit idee steunt! De AskMe blogs kunnen jullie vinden onder een specifiek trefwoord en onder de categorie "Help Elkaar". Volg mij voor updates!

 

Ik heb een hele grote cup-size, dus heb ik soms ook veel problemen... Als iemand borsten ziet, staat men vaak er niet bij stil dat er een hele levensverhaal achter deze bad boys zit. Hoe  groter ze zijn, des te meer problemen je krijgt als je ze wilt opbergen. Deze situatie noem ik het piñata-geval: bij grote inspanning floept alles er weer uit. Met deze blog wil ik je een paar tips geven, zodat je dit kunt voorkomen!

De ernst van het probleem groeit namelijk exponentieel met de grootte van je double whoppers: je hoeft niet veel moeite te doen en ze knallen er al uit. Joan heeft een groot probleem met haar borsten als ze gaat sporten. Ze wordt constant gepest door jongens als ze beachvolleybal speelt. Haar meiden springen telkens uit hun houders en ze kan tijdens het sporten ze niet terug op hun plek zetten. Haar vraag is: Hoe voorkom je dit in hemelsnaam?! Dit zijn de tips die voor mij hebben geholpen:

Sport-bh op maat en prijs

De meeste mensen denken het antwoord al te weten, maar het probleem is nog niet weg met een goedkope sport-bh! Veel mensen vergeten dat de kwaliteit meestal in de prijs zit. Mijn sport-bh heeft 75 euro gekost, maar het doet wel zijn werk goed, in tegenstelling tot de goedkope bh's. Je kunt ook naar die speciale winkels gaan die jouw bh's op maat maken.

Body-suit of balletpak

Je hoort hiervan waarschijnlijk voor het eerst, maar dit is echt een life-safer voor mij geweest!! Ik doe mee aan intensieve sport. Sport waar je heel veel moet sprinten, rennen en hardcore oefeningen moet doen. Sport waar je ondersteboven moet hangen en al die dingen! Bewbies gaan hiermee niet akkoord en je weet het!


Onder al mijn sport-outfits draag ik mijn balletpak die ik 5 jaar geleden heb aangeschaft. Mijn babies gaan nergens naartoe! Balletpakken zijn bekend om de stevigheid die ze bieden om alles in toom te houden. Je hebt bijna geen last van je lichaam als je danst. Dus ik dacht: ik draag dit voortaan gewoon onder mijn kleding als ik ga sporten. 


Voor degenen die niet specifiek een balletpak willen kopen: een body-suit kan dezelfde ondersteuning bieden. Op zich is de bouw van een body-suit bijna identiek aan die van een balletpak. Het nadeel is wel dat het zichtbaar begint te worden als je een tank top gebruikt. Het kan ook zijn dat je simpelweg geen meerdere lagen kleding wilt dragen op een warme zomeravond. 

Bh-clip

Dit gebruik ik meer in het dagelijkse leven en tijdens non-intensieve sport. Het probleem blijft bestaan dat je double-latte's toch  zonder enige inspanning besluiten uit te puilen zonder dat je ze toestemming hebt gegeven. "Koop een grotere bh-maat dan!", zeggen de meesten. Ik koop dan ook een grotere maat, maar dan heb ik een ander probleem: Mijn maat zit net tussen de D en DD cup".  Vooral als je tank tops en galajurkjes wilt dragen met een laag decollete, zie je een deel van de levensgrote bh: wel jammer. 

Dit is de reden waarom de meeste vrouwen een bh kopen die "te klein" valt. Dit moet voorkomen worden! Een grotere bh-maat is ook gewoon een no-go, omdat het er gewoon niet uitziet! Ik heb namelijk het rocket-boob-probleem, waarbij je bij een DD-cup met driehoekige nunga-nunga's krijgt te kampen. 

Het originele doel van de bh-clip is om jouw bh-straps te verbergen, maar ik gebruik het voor twee redenen en je raad de laatste nooit! Als je de bh-clip gebruikt, creëert het een soort boog in cups waardoor jouw gazonga's oneindig gevangen zitten. Een win-win situatie dus! Je kan trouwens een grotere bh-maat kopen en het rocket-boob-probleem is zo opgelost met deze handige clip! Het geeft ook namelijk meer vorm en ze zien er strakker uit. 

Houdercups i.p.v de traditionele push up bra

Als laatste kan het probleem natuurlijk ook aan je huidige bh liggen. Als je een traditionele push-up bra gebruikt bij jouw sweater stretchers, wordt het automatisch een push-out bra, want hij duwt ze in de loop van de dag er gewoon weer uit. Eigenlijk moeten ze deze party crasher gewoon push-left en push-right noemen...Dit kan makkelijk opgelost worden als je de push-up bra's koopt die jouw borsten naar boven duwen, in plaats van naar elkaar toe: 

Dit zijn mijn tips voor  C tot en met E-cups. Bij grotere of kleinere bh-maten ben ik bang dat de bh-clip misschien niet werkt. Ik adviseer Joan dus goed te kijken naar haar precieze maat en de juiste soort bh. Heb jij ook bh-tips?... dump ze hieronder in de reacties! En voor mijn lieve volgers: Wat zal de volgende vraag worden van de AskMe-Series?

Heb jij net zo'n probleem als Joan? Probeer een van deze genius oplossingen! Natuurlijk hebben we nog steeds een ander onopgelost probleem: is er nog een oplossing voor de strapless bh's ? En voor mijn lieve volgers: Wat zal de volgende vraag worden voor de AskMe-Series?