Domme opmerkingen compilatie #3: Je gaat naar de hel als je je vagina aanraakt


Het internet is groot. Toch val ik soms bijna uit mijn stoel als ik lees wat mensen online schrijven in forums en op sociale media. Het onderwerp van vandaag gaat over onze hygiene. Zoals je al hebt gemerkt in de titel hebben sommige mensen een groot dilemma als het om hun geslachtsdelen gaat. Ik respecteer de religie van iedereen, maar ik zal je 's vertellen waarom ik specifiek deze opmerking een beetje zorgwekkend vond... Maar eerst even lachen over een paar andere opmerkingen!

Online zijn er veel discussies over hoe je wel of niet je derriere moet schoonmaken. Ik ben deze 3 manieren voornamelijk tegengekomen:

  1. Ze zetten zeep op hun vinger en schuiven het naar binnen of gaan rechtstreeks met de toiletborstel aan de slag.
  2. Ze maken het buitenste gedeelte schoon met zeep en een straal water. 
  3. Ze maken hun billen helemaal niet schoon. Het is zelfreinigend zeggen ze dan.

Ik ga niet onthullen welke manier ik gebruik. Met behulp van mijn onderzoeksvaardigheden ben ik erachter gekomen dat sommigen diep in discussie zijn beland over hoe het wel en hoe het niet moet. Bang dat ik de verkeerde manier gebruik, zal ik dit niet in mijn blog zetten! Wat ik wel weet is dat het werkt en dat het is belangrijkste. Kuch! En wat ik zeker kan zeggen, is dat je billen absoluut niet zelfreinigend zijn!

Sommigen verwarren de werking van een vagina met die van de anus. Vagina's zijn gebouwd om zichzelf schoon te maken, maar het buitenste gedeelte van elk oppervlak kan zichzelf niet schoonmaken. Dit geldt voor billen en schaamlippen! Nu dat ik dit van me af heb gezet, komt de volgende vraag: moet je je billen wel of niet met zeep schoonmaken? Door eerder genoemde redenen ben ik niet geautoriseerd om deze informatie te onthullen, maar ik raad je zeker aan om dit te googelen en te kijken naar de gekke antwoorden die allemaal tevoorschijn komen. Veel plezier!

Ik was een beetje verbaasd bij deze opmerking. Als deze persoon dit beweert, moet ze dan zelf toch  een manier bedacht hebben om dit te doen? Ik was meer benieuwd naar hoe ze haar baarmoeder schoonmaakte, dan naar welk schroefje er in haar hoofd los zat. 

Ze had me uiteindelijk niet verteld hoe ze dit deed, en terecht! Maar ik kan me voorstellen dat het te maken had met een straal water en een potje douchegel. Zoals ik bij punt 1 heb gezegd, is je vagina zelfreinigend. Het is het buitenste gedeelte die je moet schoonmaken. Ik kan begrijpen dat sommige mensen dit niet weten, dus heb ik haar een paar hintjes gegeven dat ik denk dat dat niet de juiste manier is!

Eindelijk! De grootste highlight van de dag. Ik denk hier echt aan die ene vraag op Yahoo Answers van  een bezorgd meisje die bang was dat ze naar de hel ging, omdat ze per ongeluk haar nunu had aangeraakt. Wie heeft haar deze dingen voorgelogen? Ik ben niet religieus, maar je ziet zelfs religieuze mensen haar verzekeren dat ze niet naar de hel gaat. Oh man... Dan vraag je jezelf ook af hoeveel mensen zichzelf niet schoonmaken, omdat ze dit geloven. Geloof me, jezelf reinigen is geen zonde! Als er 1 ding is dat onze schepper niet zal willen, is dat je je hygiene verwaarloost. 

Deze blog was voor mij een moeilijke! Ik vroeg me telkens af hoe ik dit zou schrijven zonder mensen te kwetsen. Ik hoop dat ik dat voor elkaar heb gekregen! Maar wat vindt jij zelf? Ik ben benieuwd naar wat volgens jou de juiste manier is om billen schoon te maken! 

Foto's:  header1header2