Halloween horror: De dag dat ik een pakketje aannam dat ik niet had besteld


Enkele dagen geleden was ik me rot geschrokken toen ik mijn pakketje openmaakte. "Veel plezier ermee!", zei de postbode nog met een grote glimlach. Had ik maar geweten dat hij dat letterlijk bedoelde... Ik verwachtte namelijk die dag een iPhone adapter. Ik vond het al verdacht dat mijn pakketje superzwaar aanvoelde en 20x zo groot was, maar dat was zowiezo geen red flag voor jullie vriendin, B&B.  Ik scheurde het pakketje zonder moeite open en ik kon niet geloven wat ik daarna zag... 

Oktober is echt een horrormaand. Na 15 minuten lang staren naar de inhoud van mijn pakketje, weet ik nog niet of ik aan het dromen was of niet. Ik tik en por een beetje aan de verpakking om te kijken of dat ding beweegt. Mijn ogen transformeren langzamerhand a la Steve Harvey:

  Ik veeg wat onzichtbare stof van mijn adresgegevens af, hopende dat mijn naam op miraculeuze wijze zou verdwijnen. Ik kijk nogmaals naar de datum van vandaag en probeer te achterhalen of het vandaag daadwerkelijk Friday the 13th was. Nah stel je niet aan, B.. Het is maandag vandaag. Maar 1 ding wist ik zeker, ik knipperde 10 keer met mijn ogen, maar het wilde nog steeds niet verdwijnen:

De horrorbil maakte op dit moment zijn entree in mijn leven.  Wist ik veel wat dit voor mijn toekomst zou betekenen?  Ik probeer kalm te blijven als ik de telefoonnummer invoer van het bedrijf die mij dit heeft opgestuurd. Ik krijg de automatische antwoordmachine aan de lijn en wacht geduldig totdat ze uit is gepraat. Ik kijk zenuwachtig naar de horrorbil die nu op mijn bureaustoel lag en leg het voorzichtig op het laminaat neer. Het laatste dat ik wil is dat mijn eigen billen ook vervloekt werden. 

"Toets 2 om uw horrorbil te retourneren"

Ik verstijf en toets braafjes 2 in. Ik twijfelde of aarzelde geen enkel moment over dat ik het me misschien verbeeldde. Of ik daadwerkelijk werd aangesproken door 1 of ander demoon maakte mij op dat moment niet uit. Ik wilde gewoon zo snel mogelijk dat gedrocht weer retourneren. 

Mevrouw maar dit heb ik niet besteld?!

Mijn schrikken veranderde langzaamaan in woede, maar ik liet dat niet blijken. Wie weet wat voor offer dit zou kunnen zijn in hun duistere ritueel. Ik vertelde haar kalm dat ik geen masturbator had besteld en dat ik dit ook nooit nodig zou hebben aangezien ik geen lichaamsdeel had dat ik in een gat zou kunnen of willen steken... Ze  barstte in lachen uit en enkele seconden later hadden we allebei de slappe lach. Ze zei dat ik niets hoefde uit te leggen en dat ze me wel geloofde. Ze gaf beleefd aan dat de e-mailadres die gebruikt werd om de bestelling te plaatsen niet deugde en dat ik zo snel mogelijk het pakketje moest retourneren. Er stond achteraf betalen op de factuur wat mij het meeste zorgen baarde. 

Ze gaf aan dat ik snel de politie moest bellen aangezien dit vaker gebeurde en dat ik dit moest melden als identiteitsfraude. Dat heb ik dus gedaan en ik heb dus volgende week een afspraak bij hun op kantoor. Maarrr er zijn nog veel gaten in dit verhaal die nog niet gevuld zijn... Ahum en nee ik bedoel niet die van de horrorbil.. Waarom werd het op mijn naam gestuurd en is er voor achteraf betalen gekozen? Ben ik gehackt of is het iemand die ik ken? Ik ben voorlopig gewoon blij dat de horrorbil geretourneerd is.. Misschien kan hij een ander persoon wel blij maken!


Header foto: Designed by CreativeartInspired by: Dominic Schmetz