De gekste foto's die ik met mijn telefoon heb gemaakt (2019)


Gisterenavond keek ik even naar mijn foto's op mijn iPhone en tot mijn verbazing zie ik een paar supergrappige voorbij komen. Hoe ik deze foto's met een stalen gezicht kon nemen en daarna niet meer op of om ernaar kijken, is de eerste gedachte die door mijn hoofd schoot. Wat een jaar vol met verrassingen was 2019...


1. De nieuwsgierige haan


humor

Zit ik doodnormaal op mijn telefoon te kijken in een parkje... Kijk ik op en krijg bijna de grootste schrik van mijn leven als ik een haan doodstil naar me zie kijken... Zijn ogen waren zo groot, niet normaal!

Geloof het of niet, deze haan keek me aan en wilde niet stoppen. Nerveus grijp ik naar mijn spiegel en kijk ik of mijn gezicht nog aan mijn hoofd vastzit.  Ja, dat is wel zo, dus dat zal het hoogstwaarschijnlijk niet kunnen zijn...

Ik kijk achter mij of er iemand daar te bekennen is, maar niemand.... Ik en deze haan waren de enige dieren in dat park.2. De onbeschofte gorilla


Denk je 's rustig een dagje Blijdorp te doen, eventjes te luieren en een dikke hap patat te nemen, wordt je meteen eraan herinnerd dat je al 3 maanden niet naar de gym bent geweest . 


Een setje dikgespierde benen zag ik achter dit glas, werd er wel jaloers van.


Werd wel meteen weer gemotiveerd om iets aan mijn fitness te gaan doen. Als deze gorilla het kan, kan ik het ook!

humor


3. Brutale Berthus en The Poop assassin


Deze twee mannen lijken helemaal niet op elkaar: niet dezelfde stijl, niet dezelfde hobby's en ook niet dezelfde gedachten. Ze hebben alleen maar 1 ding met elkaar gemeen:  beide zijn superfout bezig!humor

humor


4. Welterusten


humor

Komt mijn vriend na een lange dag werken de slaapkamer binnenlopen om mij welterusten te wensen, schrikt hij zich kapot als hij iemand anders achter de laptop treft.

humor5. Lobster Linguine


Een wandelingetje bij Scheveningen in de zomer brengt veel met zich mee! Je ontspant je, je kan bij de verschillende standjes wat eten kopen, je kan een ijsje halen, even zitten en naar de zeemeeuwen kijken.


Daarnaast kan je ook twee kreeften op je schouders zetten.

humor


6. Ticket galore


humor

Ik heb nooit zoveel geluk gehad in mijn leven zoals ik bij GameState in Den Haag heb gehad. 500 tickets winnen per spel is leuk en alles, maar raad 3 keer wie dat allemaal moet gaan sjouwen en in die ticket-machines weer moet gaan gooien? 

Klopt, mijn vriend.

humor


7. Fiets kwijt?


Nog nooit heb ik in mijn leven zoveel regels gebroken zien worden dan bij dit bord. Volgens mij denken deze fietseigenaars dat er niks gebeurt met hun fietsen. Dat dacht ik ook voor een hele lange tijd...


6 maanden later kom ik weer aanlopen bij hetzelfde station en zie ik alle fietsen netjes geparkeerd staan bij de fietsrekken.. Oh, ze hebben eindelijk geleerd om het op de juiste plekken te parkeren dacht ik... Een week later zie ik  een horde mensen hun fiets ophalen onder dit bord:

humor


humor


8. Het verdrietige hondje


humor

Ik logeerde een keer bij iemand en moest dringend naar de wc. Mijn kamer zat boven en de wc beneden. Dat vond ik geen probleem. 

Eenmaal beneden aangekomen spring ik bijna tegen het plafond aan. Ik zie een hond doodstil staan en me aan blijven kijken. Zoals op deze foto dus. Dit was dag 10 van 21 van mijn verblijf en nog nooit had ik deze hond gezien. 

Ik moest in ieder geval heel hard lachen. Wat heb ik met dieren die me blijven aankijken? ik heb geen flauw idee...