OMG! Dit is de grootste prijs die ik ooit bij Staatsloterij heb gewonnen


Man, wat ben ik blij. Voor de afgelopen paar jaar dacht ik dat ik nooit iets zou winnen. Ken je dat gevoel? Je koopt een lot en je weet zeker dat je deze keer wat gaat winnen? Ja, dat had ik 999 pogingen geleden ook meegemaakt. Degenen die mij volgen, hebben mijn profielpagina al gelezen om te weten dat ik graag miljonair wilde worden. Nou, ik kan je vertellen dat ik een stapje dichterbij ben:

Hahahahahahahahaha. Veel plezier, zeggen ze! What the flipping flop kan ik met 4 euro doen? Ik kan niet eens een pak chips kopen met dat geld. Nou... misschien wel een hele goedkope van jumbo! Ik zie je al je hoofd schudden. B&B Entertainment heeft me erin geluisd! Nee, hoorrrrrrr. Ik spreek gewoon de waarheid hier. Een groter bedrag heb ik nooit eerder gewonnen!


Heb je een zware dag gehad? Geen probleem, ik kan dit verhelpen als ik je het volgende geheim verklap: de prijs die ik voor mijn lot heb betaald, was 3 euro. Ik heb dus maar 1 euro winst.  Hahahahahahaha. Wat ben ik rijk, man! Maar ik kan je wel een ding vertellen. Ik heb grote plannen met die 4 euro's, mati. Ik ga het op mijn spaarrekening gooien en ik ga een klein onderzoekje doen. Hoe lang blijven die 4 euro's zitten? Ik schat hoogstens een week!

Heb jij ook zo'n flink bedrag gewonnen bij de Staatsloterij? Laat een reactie hieronder en laten we samen genieten van het rijk zijn!

Foto's: header