Ontmaagd door een tampon? Domme opmerkingen die zelfs je wenkbrauwen zullen verbazen


Het internet is groot. Toch val ik soms bijna uit mijn stoel als ik lees wat mensen online schrijven in forums en op sociale media. Mijn ogen puilden uit hun kassen toen ik las wat mensen te zeggen hadden  over een simpele tampon. Benieuwd naar wat anderen vonden van het onderwerp, ben ik dieper gedoken in de world wide web om te zien wat ik nog meer kon vinden. De resultaten zijn angstaanjagend.

Volgens mij stootte ik keihard mijn hoofd tegen de tafel toen ik deze vraag las. Hoe ik onder de tafel terecht was gekomen is niet belangrijk, maar laten we ervan uitgaan dat mijn telefoon net op dat moment gevallen was en ik in die forum was belandt. Het was geen toeval dat ik dat las. Er moest een reden voor zijn waarom dit meisje hulp zocht over haar tampons. 

Ze begint de vraag op een veilige manier door aan te geven dat ze het zelf een domme vraag vindt. Goed zo! Toch was ik aangenaam verrast over hoe kalm de mensen reageerden op haar vraag. Ik heb zelfs iets nieuws geleerd. Je kan dus wel een SOA krijgen, maar als je een tweedehands tampon gebruikt! WOW! En welke slimmerd gaat dat doen? Je kan natuurlijk geen SOA krijgen van tampons, omdat SOA's alleen seksueel overdraagbaar zijn. Wel kun je een infectie oplopen en er een stinkfeestje van maken!

Uhm, pardon? Hoe werkt dit precies eigenlijk? "Nou, als je tampons gebruikt is dat net als een dildo, je bevredigt jezelf constant", durft ze tegen mij te zeggen. Geloof me, schat, als een tampon bevredigend was, zou ik de prijs ervan flink ophogen! Dat is het helemaal niet, dus! Het is alleen een middel om het daar beneden schoner te houden. Iedereen gebruikt een andere manier. De ene gebruikt maandverband, de andere de pil. Nee, je bent geen slet als je tampons gebruikt. Laat anderen je niet wijs maken over hoe je je eigen leven moet leven!

Ik zei toch dat mijn ogen bijna eruit puilden. Ik wil je niet bang maken als ik je vertel dat ik ze snel terug in hun kassen moest duwen, voordat ik blind werd. Volgens een paar mensen ben je ontmaagd als je een tampon gebruikt. Ik was verbaasd toen ik door de reacties heen scrolde om alleen maar uit te vinden dat het woord maagd verschillende definities heeft gekregen. 

Sommigen associëren maagden met mensen die nog nooit geslachtsgemeenschap hebben gehad, terwijl anderen aangeven dat je alleen maagd bent als je maagdenvlies nog intact is. Ik vind persoonlijk de eerste definitie beter, omdat het vast staat dat er geen bewijs is dat je hymen gescheurd is bij de eerste interactie van coitus. Laat staan dat dit het geval is als je een tampon gebruikt. Man! Bovendien vind ik het woord "maagd" helemaal niet belangrijk.  Niks verandert als je geen "maagd" meer bent. Ben je ineens al je magische krachten kwijt? Nee, toch?? Wij zijn allemaal mensen en dat is het enige wat telt.

Wat vind je zelf van deze domme opmerkingen? Zover ik weet zijn er geen domme vragen, maar kom op, zeg! Laat een reactie achter met jouw mening!

Foto's: header