Mijn Yoga studio Bamboe Hart

Mijn Yoga studio Bamboe Hart


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Body n Mind Centre Bamboe Hart Den Bosch

De naam Bamboe Hart is door een vriendinnetje van mij bedacht en is wat mij betreft helemaal passend. Het is gebaseerd op het volgende Chinese spreekwoord:

De bamboe staat in je hart gegrift 胸有成竹

Het betekent: Voordat we iets doen, hebben we het al in ons binnenste voorbereid en zijn we zeker van ons succes.

Dit leek me een erg passende naam.

Onder de naam Bamboe Hart Bied ik hetvolgende aan: Yoga, Pilates , feel good lessen, Balance lesen en diverse soorten massages zoals: Guasha massage, Chinese voetmassage en ontspanningsmassage

Voorop staat dat ik voor 100% achter de werking en kwaliteit van deze lessen en massages sta. Daarnaast (en voor mij is dit heel belangrijk!) wil ik van de inkomsten van Bamboe Hart een goed doel steunen.

De goede doelen zijn ook bewust gekozen, als moeder van drie adoptiekinderen uit China draag ik de andere kinderen daar ook een warm hart toe en wil ik die op deze manier helpen .

Vanaf 1 januari 2015 is het goede doel:
Stichting Care4tina
een stichting die 1x per jaar vrijwillig kinderen in China (Xian) gaat opereren met een Schisis.
voor meer informatie : http://www.care4tina.nl

Meer informatie wat betreft Bamboe Hart kun je vinden op
www.bamboehart.nl

Met heel mijn hart, Fieke


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Beste Bamboehart snap niet waarom alles voor chinese kinderen gedaan word en er zoveel andere arme zielige kinderen zijn. De mijn komen uit Gambia en hadden het ook heel slecht.Mijn vrouw heeft een lesje bij U gedaan maar vond het niet geweldig
| 12:31 |
jij je voorkeur voor Gambia en ik voor China, is mooi toch.
en ja de yoga lessen hoe je ze ervaart is erg persoonlijk , kan het gelukkig niet iedereen naar zijn zin maken .
| 11:11 |
wat lief van jou dat jij dit allemaal doet voor dat goede doel
| 18:29 |
Beste Bamboehart. Helaas voor jou heb ik niets met al dit soort zaken. Het bedrijfsleven gaat ook steeds meer doen aan allerlei mindsettings-, feel good en yoga-toestanden 'om de onderlinge band tussen het personeel' te verstevigen. Mijns inziens behoort dit allemaal vanzelf te gaan. Maar omdat de hele maatschappij erop gericht is de kinderen van jongs af aan op te voeden tot assertieve eenlingen hebben we nu een maatschappij waarin alles als los zand aan elkaar hangt. Vanuit dat oogpunt is Yoga en dergelijke misschien wel onontbeerlijk geworden. Hoe dan ook, je bent volgens mij een lieve vrouw met een heel groot hart die veel om kinderen geeft. Om die reden krijg je 5 sterren van me.
| 12:25 |
Mooi gekozen die goede doelen.
| 22:47 |
Ik heb niet zoveel met yoga
| 21:53 |
Goed uit gelegd, mooi dat je dit doet .
| 22:36 |
Je hebt werkelijk een gouden hart
| 21:42 |
Leuk dat je dit doet
| 20:13 |
super , kunnen vele een voorbeeld aan hebben
| 18:47 |
Mooi spreekwoord, kende ik voorheen nog niet. En een mooi gebaar dat je allerlei goede doelen steunt.
| 14:13 |
Wat een mooi doel! Waarom word je geen sponsor hier op Yoors?
| 13:06 |
Wat een goed initiatief weer. Je bent lekker bezig!
| 12:27 |
wat leuk dat je met yoga en massage ook goede doelen steunt, top!
| 12:09 |
Wat lief dat je daarmee een goed doel steunt!
| 11:35 |
super , kunnen vele een voorbeeld aan hebben
| 11:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen