Hoe blijf je in de realiteit

Hoe blijf je in de realiteit


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoe geraak je uit een vicieuze cirkel van negatief denken, alles zwart/wit zien, piekeren. Zo erg dat je eigenlijk jezelf depressief maakt, maar toch probeer je dan op de betere momenten je hoofd boven water te houden. De angst om in een echte depressie te vallen. Vorig jaar heb ik de stap gezet om naar een psychiater te gaan, bang om in geklasseerd vakje te belanden heb ik 20 jaar gewacht om deze stap te zetten, maar ik ben hier buiten gegaan met een nog slechter gevoel. Mijn man dacht er hetzelfde over. Ik moest niet terug komen en heb verder dan ook geen stappen meer ondernomen. 

Toch blijf ik stilletjes mezelf wel de vraag stellen of er een oplossing is.

Is dit eigenlijk effectief een ziekte? 

Mij moeder, 2 tantes, grootmoeder en ikzelf hebben zelfmoordpogingen achter de rug. Mijn nonkel en vader zijn op deze manier overleden.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Spijtig dat je dit moet meemaken
| 12:47 |
Ik denk dat je echt bij de verkeerde persoon terecht gekomen bent, want er is echt wel juiste hulp voor. Het is heel heftig wat je mee moet maken op deze manier en geef niet op zou ik zeggen. Blijf vechten, want het leven heeft echt heel veel moois en dat ga je echt vinden. Hieronder gaf Josh al een goede tip, ga op zoektocht, want geloof me, je hoeft dit niet alleen te doen! 
| 17:18 |
Ja . Heb een test gedaan en blijkbaar een nogal een hoge score waardoor ik beslist heb toch een nieuwe afspraak te maken bij iemand anders.
| 16:14 |
Super goed van je! 
| 18:07 |
Wat vervelend dat je na zo een lange tijd op de verkeerde plek terecht bent gekomen. Depressie is denk ik een ziekte maar wel ook een waar je mee aan de slag kunt, het is erg jammer dat er nog steeds zoveel taboe omheen hangt en mensen niet gewoon kunnen praten erover! Je bent niet alleen! Geef niet op!
| 15:41 |
Nee opgeven doe ik niet. Soms eens een tijdje wegzakken
| 15:42 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen