Hoe stop je...

Hoe stop je...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoe stop je de psychische pesterijen? 

Zelfs als volwassen persoon vindt ik hier geen antwoorden op. Enkel huilen lukt me nog. 

Hoe stop ik dit toch. 

Ik zal jullie een beetje uitleggen hoe mijn situatie is. Waarom hij mij kan blijven pesten.

Vroeger was ik getrouwd, ik ben op vrij jonge leeftijd getrouwd. We hebben 2 kindjes. 

Na ons huwelijk kwamen er meer en meer slechte karaktereigenschappen naar boven. Ik mocht niet met mensen praten, niet alleen buiten huis, niet met de auto rijden. Jong en naïef dat ik was, liet ik dit allemaal gebeuren. En pastte mij aan. Zoals je kan verwachten heb ik dit enkele jaren volgehouden. In totaal 12 jaar. Toen was ik volledig op. Ik zat in tweestrijd met zelfmoordgedachten (dit was optie 1) en weggaan bij mijn man (dit was optie 2). Waarom weggaan zo moeilijk was, al van toen de kinderen nog heel klein waren, dreigde hij al als ik weg zou gaan hij zou zorgen dat ik mijn kinderen niet meer zou zien.

Ik ben uiteindelijk gescheiden met het idee dat  als ik dood ben mijn kinderen nooit meer zou zien. En als ik gescheiden ben kunnen de kinderen op 18de zelf kiezen.

Momenteel zie ik mijn kinderen zaterdags maar het loopt allemaal volgens zijn wetten en ideeën.  Ik ben die manipulatieve pesterijen zo beu. En niet luisteren heeft ook geen zin want dan zie ik ze niet. Hij houd zich niet aan de uitspraak van de rechtbank. En het enige wat je kan doen is klachten indienen bij de politie, maar daar wordt niets mee gedaan.

help
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Blijven vechten, heel veel sterkte!
| 15:43 |
Vreselijk, ik wens je sterkte en geef niet op.
| 22:32 |
Het zijn schijters! Mijn ex net zo ik kwam daar 14 jaar of later na de scheiding pas achter. Bullies/pestkoppen, meedogenloos genietend van jouw ondergang. Maar ook: loserz, ongeliefd en ontzettende angsthazen die met hun geschreeuw en gedreig denken te heersen maar zelf heeeel klein worden als jij dit bij hun doet.
| 07:05 |
Dat komt mij bekend voor
| 19:30 |
Blijven vechten lieverd en neem de tip van Soberana ter harte. Helaas ben je met een manipulatief en narcistisch persoon getrouwd geweest en ik weet van dichtbij, hoe kapot je hiervan gaat. Sterkte xxx
| 18:41 |
Bij je andere blog heb ik wat namen genoemd van mensen hier op Yoors, die jou raad kunnen geven: neem contact met hen op via pb. Sterkte!
| 03:34 |
Heel veel sterkte en de moed niet verliezen
| 23:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen