×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Chabby Chic Flowers

Chabby Chic FlowersIk ben altijd wel creatief bezig geweest tot dat ik natuurlijk die rottige RA kreeg op mijn dertigste en het creatieve op een lager pitje kwam te staan.Ik was nog wel steeds met dingen bezig maar het lukte niet meer als voorheen. En toen ik op mijn 44 ste ook nog eens kanker kreeg hoefde het voor mij al helemaal niet meer. De fut om wat te doen was helemaal weg. Getroffen door twee rot ziektes was even te veel van het goede.
Maar na een jaar van lusteloos op de bank hangen tv kijken en weinig creativiteit ten toon spreiden. Kwam ik dus in aanraking met kralen en vandaar uit is er dus een heleboel gebeurd in de afgelopen 12 jaar.

Maar gelukkig bestaat er nog meer dan alleen kralen en sieraden maken. Ik vind het nu eenmaal fijn om met mijn handen te werken en ook al gaat het niet meer zo snel ik doe het toch.
Mijn handen al zeg ik het zelf zijn behoorlijk vergroeid en wijzen niet recht uit als mooie gezonde handen maar linksom en rechts om. Ze zijn niet meer slank als vroeger maar dik en krom en lelijk en de vergroeiing gaat maar door. Soms denk ik wel is wanneer houd het op hoe ver kunnen ze nog meer vergroeien. Maar zo lang ik er nog mee kan werken blijf ik dat doen,ook ondanks de pijn.

In 2014 ben ik begonnen met het maken van stoffen/kanten bloemen en ook daarin verwerk ik mijn kralen want met kralen werken blijf ik gewoon leuk vinden.
Het begon eigenlijk toen ik een kerstboom wilde met witte en kristal versiering. Nu had ik wel een paar van die satijn witte bloemen maar dat was alles wat ik aan wit had. Ik heb jaren lang een zwart/zilver/paarse boom gehad maar wilde nu dus weer is wat anders.
Zo gezegd zo gedaan maar dan moet je toch wel weer heel veel investeren om een mooie boom te creëren. En dan word het toch de standaard kerst versiering want dat was dan toch het goedkoopste.Maar dat wilde ik dus niet.Ik wilde een mooie aparte boom.
Maar ik ben ik niet als ik natuurlijk niet zelf mijn eigen versiering ging maken.
Zo gezegd zo gedaan.Ik heb dan ook heel veel leuke kerst versiering voor in de boom gemaakt van kralen en bedels en natuurlijk mooie chabby chic flowers kerstballen en ornamenten van metaal maar ook van kant.
Dit jaar ben ik daar natuurlijk mee door gegaan en heb het uitgebreid naar mooie kransen en zwevende kopjes leuke ornamenten.
Ik heb er heel veel gemaakt en natuurlijk ook weer heel veel voor in mijn eigen kerstboom gemaakt.

Mijn kerstboomDe bloemen kun je als decoratie op een mooie schaal leggen en met wat andere leuke items erbij en verlichting heb je wel een leuke tafel decoratie.
Je kunt de bloemen ook als corsage gebruiken voor in je haar of als armband.

Chabby chic flowersDe kransen staan erg mooi als tafel schikking voor kerst -trouwerij en voor zomaar in een mooi brocante of modern interieur.

Chabby chic krans


De kanten ornamenten kun je ook ophangen maar kan ook mooi als boekenlegger dienst doen.

Kanten ornament


Al deze leuke handgemaakte chabby chic artikelen staan in mijn webshop http://www.beadscreations.nl
En van elk is er maar 1 gemaakt
Ik heb zelfs een leuke kalender gemaakt met deze bloemen als uitgangspunt en hij is gratis te downloaden via deze link Kalender 2016 Chabby Chic

 Wil604
Mooie duidelijke blog is dit .
19-01-2016 23:00
19-01-2016 23:00 • 1 reactie • Reageer
Beads Creations
dank je
20-01-2016 06:26
20-01-2016 06:26 • Reageer