En dan in eens......

En dan in eens......


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is zaterdag nacht kwart over vier en mijn man zegt in eens wat is dat rode licht toch.Ik denk kan mij dat rode licht verschelen het enige wat ik wil is slapen. Want dat gebeurt de laatste tijd steeds minder door dat ik wakker gehouden wordt door de hoest van mijn man. En nu was het eindelijk even rustig en wat een verademing is dat. Maar goed je gaat toch kijken en dan in eens ontdek je dat het prieeltje van de overburen in brand staat. Eerst was het nog een rode gloed maar al gauw schoten de vlammen hoog de lucht in en zag je allerlei vuurdeeltjes in je eigen tuin vallen. Gauw 112 bellen want het knetterde dat het een lieve lust was.Ik was niet de enigste die al gebeld had en ze vertelde me dat de brandweer onderweg was. Aan de overkant bij de buren zag ik nog geen licht branden en dacht jee ze hebben niet door dat hun achtertuin in de fik staat,maar gelukkig zag ik in eens de tuindeur open gaan en de overbuurman kwam naar buiten. Wat de oorzaak van de brand was geen idee ,ik zelf denk kortsluiting ,zou het anders niet weten.
Het is toch niet fijn als dit je zo dicht bij gebeurt en zeker helemaal niet voor de bewoners. Vuur grijpt ook razend snel om zich heen en dat is toch wel beangstigend. Vorig jaar was er brand bij de buren van mijn jongste zoon en hij heeft geluk gehad dat het toen niet overgeslagen was naar zijn huis want ook dit ging hartstikke snel.Maar goed de brand is weer geblust en het is gelukkig goed afgelopen.
Natuurlijk was ik nu klaar wakker en kon niet meer slapen dus liep ik om half vijf vanochtend al buiten met mijn trouwe viervoeter in de nachtelijke kou,want het heeft behoorlijk gevroren. Zelf nu ik hier dit zit te typen staan de bloemen gemengd met roetdeeltjes op het raam en de lucht van brand hangt door het hele huis want ook al heb je de ramen dicht rook dringt overal naar binnen. Ik hoop dat die lucht snel weg is want dit is niet fijn.

De foto in de banner is niet van deze brand maar een willekeurige foto


 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Heftig! Je schrikt je het laplazerus natuurlijk! Wow... fijn dat er geen gewonden zijn
| 13:36 |
Nee gelukkig niet ,we hebben mazzel dat er niet zo veel wind stond wat tussen hun schutting waar de brand was en onze zit nog geen eens 1 meter en het is dus 6 meter van ons huis vandaan
| 17:04 |
Brrr eng dichtbij
| 22:14 |
Hé bah! Dat is nooit leuk. Hoop dat de schade een beetje beperkt is gebleven...
| 12:45 |
Nee dit soort dingen zijn nooit leuk en zeker niet als het op nog geen 6 meter van je vandaan is
| 17:03 |
Oei, dat is zeker net fijn om mee te maken. Maar gelukkig geen woonhuis en geen gewonden. Sterkte met de brandlucht en de schoonmaak.
| 09:48 |
Nee ,niet echt maar gelukkig geen gewonden
| 17:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen