×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Hoe het allemaal begon

Hoe het allemaal begon


Het is vandaag vrijdag 8 januari 2016 en ik heb besloten om gezellig te gaan bloggen.
Kopje koffie staat naast me ,want zonder koffie kan ik niet.Gelukkig drink ik niet zoveel koffie meer als vroeger maar ik wil toch wel graag 3 bakkies over de dag hebben.
Hoe het begon dat ik sieraden ben gaan maken.

Doordat ik op mijn dertigste reumetoïde arthritest kreeg storte mijn wereld compleet in.Ik was altijd creatief bezig was het niet achter de naaimachine dan was het wel met breien/haken of borduren. Doordat mijn ziekte in een versnelling ging heb ik heel veel van dit op moeten geven. Mijn handen vergroeiden de kracht ging er uit en nog veel meer ongein. Op mijn vierenveertigste werd ik ook nog eens getroffen door kanker en weer storte mijn wereld compleet in. De lust om nog iets te doen was vergaan en ik kwam nu helemaal in een isolement terecht.Op een gegeven moment nu 13 jaar geleden kwam mijn dochter met kralen thuis om wat sieraden te gaan maken. Ze zei kom ma we gaan leuke sieraden maken. Ik zal eerlijk zeggen ik vond er niets aan. Maar goed om haar een plezier te doen wel diverse kralen en andere artikelen aangeschaft maar na een paar keer er wat mee gedaan te hebben had ik toch zo iets nee, dit is niets voor mij. Ik stopte de kralen in een kist en keek er niet meer naar om.Een jaar lang lag het in de kist.Maar hoe raar het ook klinkt het leek wel of ik geroepen werd om de kralen weer op te pakken en weer aan de slag te gaan. Dat heb ik toen ook gedaan en nu zijn we dus 12 jaar verder en maak ik heel veel sieraden.zeepslingers en flowers van stof en kant en run ik deze leuke webwinkel. Ik heb nooit geen spijt gehad van mijn beslissing om de kralen weer op te pakken want ik haal hier heel veel voldoening uit. Mijn boodschap voor mensen die ook een handicap hebben en denken dat een hobby zoals sieraden maken niet voor hun is weggelegd, gewoon doen en begin en kijk wat het je brengt en waar het schip strand. Er zijn dagen dat het minder is maar er zijn ook dagen dat ik vol overgave in de weer ben met mijn kralen.
Ik heb van mijn hobby mijn lust en mijn leven gemaakt en ik zou het niet meer anders willen.

Mijn motto is wacht niet tot morgen maar begin vandaag, MichelleDC
Mooi om te lezen, doorzettingsvermogen!!!
08-01-2016 23:46
08-01-2016 23:46 • 1 reactie • Reageer
Beads Creations
dank je
09-01-2016 06:22
09-01-2016 06:22 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Mooi motto en ook mooi dat je van je hobby je lust en leven hebt kunnen maken.
08-01-2016 09:56
08-01-2016 09:56 • Reageer