×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Kinderen vinden sieraden maken ook leuk.

Kinderen vinden sieraden maken ook leuk.


Mijn kleindochter Demy van zesenhalf is ook al erg creatief. Ze kan heel leuk tekenen ,mooi kleuren maar ook leuk met klei bezig zijn. Maar wat ze ook leuk vind is sieraden maken en dat zat er al vroeg in .Elke keer als ik met sieraden bezig ben wilt zij natuurlijk ook want zo zijn kinderen ,die willen ook dat doen wat jij aan het doen bent. Toen ze 4 was ,was ik bezig met edelsteen sieraden te maken en je raad het al,zij wilde dat natuurlijk ook. Dus heeft ze voor een vriendin van mij een mooie cherrykwarts armband gemaakt.Het enige wat ik er aan gedaan heb is het elastiekje dichtknopen en een beetje lijm er opgedaan maar verder heeft zij het helemaal zelf gemaakt. Natuurlijk moest er een foto van gemaakt worden want dat deed ik ook met mijn sieraden.
Dit is dus het resultaat van haar armband Image title

Ze heeft ook een tashanger voor haar moeder gemaakt en een armband en oorbellen helaas heb ik hier geen foto's van maar ik heb wel een leuk filmpje van haar dat ze lekker bezig is met het maken van een ketting.Ze was toen 5 jaar oud
Ik was op dat moment met haar in onze showroom/workshopatelier op een woensdag middag bezig met bestellingen in te pakken en zelf met een ketting bezig. Dus wilde zij ook een ketting gaan maken ze was zo leuk bezig dat ik het even gefilmd heb.

Gisteren heeft ze van paracoord 2 leuke macramé armbandjes gemaakt het leuke is je hoeft het maar 2 keer voor te doen hoe ze het moet doen en ze snapt het direct. Ben alleen vergeten foto's te maken maar dat zal ik later in dit blog er nog wel bij zetten.

Het is altijd leuk en gezellig samen bezig te zijn met die kleine meid en ben dan ook trots op haar dat ze ondanks dat ze enigst kind is zich zo heerlijk kan vermaken met van alles en nog wat.
Vanmiddag haal ik er weer van school en ben er bijna zeker van dat ze weer een armbandje wilt gaan maken.

 emdjasmadi
wat leuk zeg!mooie armband hoor...
30-12-2017 18:32
30-12-2017 18:32 • Reageer
Veronique
Onze jongste vind het ook heerlijk om samen mooie spulletjes te maken.
30-09-2016 22:07
30-09-2016 22:07 • Reageer
Petrage
Ja leuk is dat samen bezig zijn. Ik heb dat met mijn dochter alleen heeft ze nu minder tijd door school/ stage/ werk.
26-01-2016 08:52
26-01-2016 08:52 • 1 reactie • Reageer
Beads Creations
Dat is het zeker
26-01-2016 10:32
26-01-2016 10:32 • Reageer